Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » El tudná nekem mondani valaki...

El tudná nekem mondani valaki hogy az One Piece nevű animében hogyan és mivel harcolnak az emberek?

Figyelt kérdés

Az One Piece és egy másik animén szeretnék dönteni, hogy meiket nézzem. Összegeztem és egyenlő lett. Már csak ez a szempont maradt

. A másik nevét a viták elkerülése miatt nem írom ki.

2013. máj. 28. 21:31
 1/9 anonim ***** válasza:
78%

Először is pls ha már szenvedtem és írtam , legalább olvasd végig kérlek figyelmesen!

Kalózok . Igazából bármivel , One Pieceben nagyon sok fajta fegyver és különleges képesség van . Pl: Ördöggyümölcs , ennek 3 azaz Három fajtája van . Paramecia , Zoan és Logia .

A Paramecia Elfogyasztója emberfeletti fizikai adottságra tehet szert.

A Zoan Elfogyasztója képes állattá változni, vagy ember-állat hibriddé.

A Logia Elfogyasztójának teste képes felvenni egy elem tulajdonságait.

A One Piece világában számtalan különleges képesség és adottság található, ide tartozik a Haki is. Ez egy misztikus képesség, ami csak kevés embernek adatik meg. Képesség, ami lehetővé teszi a démongyümölcs képességével rendelkezők megsebzését hiába van tűzből vagy gyémántból a teste. Képes lesz megjósolni az ellenfele mozdulatait, mintha csak a jövőt látná. Vannak olyan Haki használok, akik pusztán tekintetükkel és jelenlétükkel képesek mások elméjét összeroppantani. Három formáját ismerjük: a Kenbunshoku Haki, Busoshoku Haki és a Haoshoku Haki.

Kenbun-shoku no Haki. Ez az előrelátás, érzékelés és megfigyelés képessége.

Buso-shoku no Haki. A szó maga azt jelenti, hogy fegyver, hadászat. Ezt leginkább a harc képességének tudnám nevezni. Lehetővé teszi a hatékony támadást és védekezést még a démongyümölcs használókkal szemben is.

Hao-shoku no Haki. Szó szerint annyit tesz, hogy a győztesek képessége. Viszont a mi esetünkben ennek a neve: a Király Akarata. Ez egy adottság, amit tanulni nem lehet, millió emberből csak egynek adatik meg.

Ha a "másik" anime a Hunter x Hunter akkor gondolkodj rajta , ha nem akkor egyértelmű hogy a One Piece , bár az első 30 rész kissé vontatott és iszonyat nagyonjó csak a Water7-től lessz , de onnantól lessz egy csomó baromi jó arc.

Szóval mindenképp ajánlom a Naruto - Bleach - Fairy Tail - KHR - DBZ szintjét is Magasan VERI . Szereplők is sokkal szerethetőbbek a tulajdonságaik miatt , nem egysíkuak mint a fent említett 5ben .

Forrásom a OnePieceFan volt , mivel fejből azért sokáig tartott volna előkeresn (főként a hakik neveit) Bővebb infó : [link]

Kedv csináló : http://www.youtube.com/watch?v=zRjoqi-870A

Befejezésül annyit hogy elég bonyolult világa van , pont ez teszi nagyon jó animévé , szinte végtelen kaland lehetősége . Nagyon sok minden van benne amit majd idővel úgy is meglátsz (Tengerészet , a rengeteg gyümölcshasználó , a Négy Yonkou , a Tizenegy Supernova , A Celestial Dragonkid-ek , maga a One Piece ! )

Ha esetleg a Grafika nem tetszene az elején , ajánlom kezd bele a Sabaody arc elején , onnantól elég jó lesz a graf , utánna úgy is jön az Impel Down és a Marinforde War arc, ami anime két legjobb arca volt talán . Én is ott szerettem bele a one pieceben , elejével szenvedtem 400tól belekezdtem és abbahagyni nem tudtam . Kb 510nél értem be az animét , majdnem 2éve és utánna kezdtem el ledarálni előlről és meglepődtem Arabasta , Skypea és a Water7 is eszméletlen jó arc .

2013. máj. 28. 22:58
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm sokat segítettél!
2013. máj. 29. 12:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát... én nem ajánlom, hogy csak Sabaody-tól nézd... egyrészt: nem érted ki kicsoda, a poénokat és senkiről nem fogsz tudni semmit (mivel ez a 400-as részek környékén van) addigra már minden társa megvan, és rengeteg jó dolgot kihagysz... tehát én azt mondom, hogy ha elkezded, akkor elölről, akkor ha utána vissza is nézed nem olyan izgalmas.

Én az elejétől néztem, és ugyanúgy szerettem akkor is mint később a grafika ellenére.

2013. máj. 29. 13:59
 4/9 anonim ***** válasza:
51%
Én csak azt mondtam hogy ha a grafika zavarja . Igazából sokan azért sírnak mert furcsa emberek vannak a One Piece-ben és mert az elején nem valami jó a grafika .. dehát istenem több mint 14éve kezdődött..
2013. máj. 29. 14:08
 5/9 anonim ***** válasza:
85%
Sosem értettem azokat akik szidják a One Piece grafikáját. Régi? Igen. Egyedi? Igen. Nehéz megszokni? Nem. Illik az animéhez? Átkozott nagy IGEN! Tény hogy szokatlan a rajzolása, de annyira megdobja az egész anime hangulatát, hogy az valami hihetetlen. Zseniálisan illik hozzá. Más kérdés, hogy akik az időugrás utáni graf.-ot szidják, azoknak teljesen igazuk van. Na, az tényleg katasztrofális. Bár sajnos ez az egész animéről elmondható a marinefordi háború után. Viszont addig toronymagasan a legjobb shounen, tényleg "kötelező" megnézni. :)
2013. máj. 29. 15:07
 6/9 anonim ***** válasza:
Hopsz, a kérdésre pont nem válaszoltam. Igazából a 69%-os a harci technikákat szépen összeszedte, de hozzátenném hogy a gyümölcsökön, és hakin kívül is nagyon egyedi a karakterek harci tecnhikája. Van aki 3 kardot használ egyszerre, van aki a súrlódási sebességgel lángra lobbantja a lábát, van aki zenével altatja el az ellenfelét, van aki lézersugarat lő a robot testéből (eddig csak a főbb szereplők közül válogattam néhányat :)), akadnak késhasználók, buzogányhasználók, boxerhasználók, sőt, vannak a halemberek akik sima vízet használnak a puszta kezes harcmodoron kívül, de sorolhatnám a végtelenségig. Nagyon egyedi ezen a téren is az anime.
2013. máj. 29. 15:12
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

És a rokushikit nem írja senki? :D

Ez egy olyan harcművészet ami hat különleges technikából áll:

kami e:

a használóját szinte lehetetlen eltalálni

geppo:

ezt leginkább a repüléshez lehetne hasonlítani,

olyan erősen és gyorsan rúg hogy a levegő úgy viselkedik mintha szilárd lenne és képes elrugaszkodni, igyszinte korlátlan ideig képes a levegőben maradni

rankyaku:

mondhatni a geppo testvére, csak a rúgás erejét és gyorsaságát nem arra használják hogy a levegőbe kerüljenek és ott maradjanak, hanem támadásra.

Vagyis olyan légáramlatot csinál ami az acélt is feldarabolja.

Shigan:

közelharci támadás, csak egy ujjal támad a használó de így az összes erő egy sokkal kisebb helyen összpontosul és nagyon hatékony.

Soru:

Olyan gyors mozgás hogy nem is lehet látni

Tekkai:

amíg aktív, addig sebezhetetlen

2013. jún. 3. 09:19
 8/9 Sveacer ***** válasza:

A 7. hozzászólót kiegészíteném:

Tekai: használója nem képes mozogni (csak ha tekai kempot használja)

2013. júl. 9. 16:32
 9/9 Sveacer ***** válasza:

Ja igen és a rokugan

(nem tudom elmagyarázni)

2013. júl. 9. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!