Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mondana nekem valaki egy jo...

Örangyal123 kérdése:

Mondana nekem valaki egy jo animet?

Figyelt kérdés
Ha lehet akkor legyen fantasy es egy vagy tobb noi foszereplo es egy szerelmi szal is. Elore is koszi.

#anime #fantasy #Noi foszereplo
2013. aug. 9. 21:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Legjobb Fantasy: Juuni Kokuki. Ha nem láttad volna, az összes fantasy-t veri. Brutálisan kidolgozott világa van, és a főszereplő személyiségfejlődése máig az egyik legjobban kidolgozott karivá teszi.
2013. aug. 10. 00:33
 2/8 anonim ***** válasza:
SAO, nagyonjó fantasy szerelmi szállal.
2013. aug. 10. 10:52
 3/8 anonim ***** válasza:

Tudod én 15 vok és ekkora előítéleteket rossz látni egy 14 éves gyerekben. Am tudtad h japánban minden fajtájú és minden korosztálynak szánt animéket gyártanak, ez olyan mintha neked minden élőszereplős film rossz lenne, ennyire meg azért senki nem dugja a fejét a seggébe.

Ui: Am tudom mekkora hibái vannak de nekem a SAO élvezhető volt és ez a lényeg nem? Ez csak személyes vélemény nem kell támadni.

2013. aug. 12. 23:04
 4/8 anonim ***** válasza:
SzanaBENCE, végre egy ember aki annak ellenére hogy szereti elismeri hogy rakat hibája van. Ritka kincs!
2013. aug. 12. 23:13
 5/8 anonim ***** válasza:

Csak realista vok.....

Am köszönöm szépen nemtom a neved de itt talán meg beszélhetünk néhány szellemileg érett emberrel.

2013. aug. 12. 23:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Am most szólok de gondolom h kiderült h SAO fan vok de szívesen meghallgatom azok véleményét akik ellene szólnak.Csak hogy értsék a leghangosabban támadók szerintem egy ember akkor azonosul igazán egy animével ha úgy érzi mintha ez "neki szólna". Neken 3 ilyen anime van: A Mirai Nikki, Death Note, és a SAO! Igen a SAO ez egy fura trió az én fura ízlésemhez de már teljesen eltértem a témától szal abba hagyom
2013. aug. 12. 23:33
 7/8 anonim ***** válasza:

A SAO azt hittem a legnagyobb kedvencem lesz, amikor beharangozták, erre kb a legkevésbé szeretett animem lett.

Az alap téma jó, a felállás jó, a grafika jó, a zenék jók, de a három legfontosabb, a rendezés, a karakterek és a történet valami pocsék.

2013. aug. 13. 09:41
 8/8 anonim ***** válasza:

"a rendezés, a karakterek és a történet valami pocsék."

Úgy van!

2013. aug. 13. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!