Animések, miért van az hogy mindig a legnagyobb bukást kapják fel a legjobban?
Volt 2 éve a Guilty Crown, ami egy elég gyenge CG utánzat volt. Tavaly a SAO, ami kb egy kalap sz*r volt, mindenben megbukott. Idén itt van a Shingeki, igaz ennek főleg az adaptálása a hibás, de a világához képest elég sablon dolgok jöttek ki belőle. Ezek voltak az utóbbi idők legjobban divathypolt bukásai. Egyedül a Bakemono érdemelt dicséretet, illetve a Madoka részben...
Szóval nem értem amik tényleg megérdemelnék az miért nem ajánlja senki?
Szerintem az elején tökéletes volt a tempó, Trostnál nagyon lassú, aztán már 1 fokkal gyorsabb, de még mindig van olyan rész, amiben kb nem történik semmi és ez a legnagyobb gondja az animenek.
Gondolom, hogy egy nagyon ütős cliffhangernél akarják befejezni, de megéri ezért elnyújtani és így unalmasabbá tenni az előtte lévő részeket? Szerintem nem.
Én nagyon válogatós ember vagyok mindenben. Filmeknél, kajáknál, animéknél... A legtöbb divatcuccot helyből utálom. De az SnK-nál jobb animét eddigi életem során még nem láttam. Jók a zenék, a karakterek, a történet. Igen, igen, a történet nagyon lassan halad, ráadásul úgy hogy még ki is hagytak részeket a mangából, de egyáltalán nem érdekes mindez, ha ÉLVEZED. Gyönyörű grafika és animáció. Még Armin tanyálását is élvezet nézni, mert olyan jól megcsinálták a mozgását.
A SAO az szószerint gagyi. Csak azért ekkora divat, mert jó volt az alapötlet. A fanfictionök a hibásak és a fanartok. Van egy olyan alapszabálya a fandomoknak, hogy egy történet addig nem ér véget, amíg azt nem mondjuk -> fanfictionokat írnak és fanartot csinálnak úgy, ahogy ők elképzelik az egészet és amíg el nem felejtik, addig ez így lesz. Ez nem csak itt van így.
Hatalmas fandomja van a Homestucknak, ami szerintem unalmas és monoton, de ha az embereknek ez tetszik, én nem szólok bele...
Én a SAO-ra olyan 2-3 pontot adnék a 10-ből az első pár rész, a gyönyörű grafika és szép zenék miatt. A Guility Crownt még nem láttam, de tervezem megnézni.
" De az SnK-nál jobb animét eddigi életem során még nem láttam. Jók a zenék, a karakterek, a történet."
Jók a zenék - pipa
jó a történet - pipa
jó karakterek - ??? Van egy két jó, de nem bővelkedik bennük.
Eren - tipikus megbosszulom a szüleimet, legyőzök mindenkit, de amikor harcolni kell, akkor mindig bizonytalan, áatlagos karakter.
Mikasa - itt hol van a karakter? Annyiból áll az egész karakter, hogy Eren így meg Eren úgy, ja és 20 másik katonával felérő ereje van a mitől is ?? A semmitől!!
Rivaille - Átlagos badass látszólag érzelemmentes, mindenkit verő tucat karakter.
Sasha - Szokásos comic relief karakter, semmi extra.
Annie - Csendesebb kemény csaj, ezen kívül semmi extra.
Akik tényleg jól megírt karakterek és fejlődnek, nem csupán sablonok vagy rosszul megírt karakterek, az Armin és Jean.
Tehát nem tagadom, hogy vannak benne jó karakterek, de hogy ismertetőjegy, mint jó karakterek? Ez hülyeség. Majdnem minden animeben benne vannak ezek a típusú karakterek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!