Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Animések, miért van az hogy...

Animések, miért van az hogy mindig a legnagyobb bukást kapják fel a legjobban?

Figyelt kérdés

Volt 2 éve a Guilty Crown, ami egy elég gyenge CG utánzat volt. Tavaly a SAO, ami kb egy kalap sz*r volt, mindenben megbukott. Idén itt van a Shingeki, igaz ennek főleg az adaptálása a hibás, de a világához képest elég sablon dolgok jöttek ki belőle. Ezek voltak az utóbbi idők legjobban divathypolt bukásai. Egyedül a Bakemono érdemelt dicséretet, illetve a Madoka részben...

Szóval nem értem amik tényleg megérdemelnék az miért nem ajánlja senki?

2013. aug. 9. 14:19
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Nekem ajánlhatsz mit kéne néznem ami érdemelné. pübe. van egy ilyen kérdésem is feltéve.
2013. aug. 10. 20:10
 12/23 A kérdező kommentje:

Történet másodlagos? Legalább értem hogy miért nem szereted a jó történeteket nem érdekes. Jó fej emberke vagy így írásból amúgy, csak elég "vicces" dolgokat írsz néha. xD:D

Amúgy ajánlottam múltkor egy raklappal, utánuk se néztél..

2013. aug. 10. 20:45
 13/23 anonim ***** válasza:

Ja te voltál ok. :) neveket valamiért nem írja ki.

Ti is elég viccesek vagytok lefikáztok animéket.

2013. aug. 11. 09:36
 14/23 A kérdező kommentje:
Csak amit direktbe dicsérnek és megérdemli. Amúgy meg nem érdekelne túlságosan.
2013. aug. 11. 10:52
 15/23 anonim ***** válasza:

Miért, csak dicsérni lehet?

Ami rossz, azt lehessen már "fikázni", igaz normális hangnemben és nem úgy ez milyen f*s meg az milyen sz*r.

2013. aug. 11. 11:05
 16/23 anonim ***** válasza:
Pl: Még nézd meg narutó 4 évad 30 részt nevetős részt van jó + mondanivalója. :) ilyenek miatt is jók.
2013. szept. 13. 22:11
 17/23 anonim ***** válasza:
Attack on Titan egy nagyon jó anime
2013. szept. 14. 06:10
 18/23 A kérdező kommentje:
Elég messze van a nagyon jótól. Sablonos lassú, de főleg nagyon erőltetett már.
2013. szept. 14. 10:35
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok az az agyonhypoló ember, de szerintem az Attack on Titan tényleg jó. Vannak benne fordulatok, karakterfejlődések (nem csak Armin IQ-ja lesz több :D Hanem mondjuk lásd Jeant). Ez a nagyon lassú pedig olyan, mintha Trost óta már divat lett volna az, hogy a pörgős cselekményre is ráhúzzák, hogy lassú meg vontatott. Bár lehet, hogy én azért nem érzékelek ebből semmit, mert olvasom a mangát is, ott meg aztán vannak fordulatok, meg miegymás, a lassúságot meg értelemszerűen nem érezni :)

Viszont abban teljesen igazad van, hogy azok az animék/mangák amik meg is érdemelnék ezt a hypeot, azok a kutyát sem érdeklik, és alig ismerik őket.

2013. szept. 14. 11:56
 20/23 A kérdező kommentje:

Igen tény hogy trost óta beindulni látszik, de megint csak 2 kisebb dolog történt benne. Ezt az összesküvéses fa**ságot meg hülyeségnek tartom.. nem tudtak neki kitalálni normális misztikus történetet fogták azt jöjjön a legegyszerűbb...

Amúgy adaptálás a legnagyobb gondja, amúgy 1fokkal jobb lenne egy átlag shounennél.

2013. szept. 14. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!