Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Kinek mi volt az első anime...

Kinek mi volt az első anime amit látót?

Figyelt kérdés

Még aszt szeretném meg kérdezni hogy mi fogott meg titeket az animékben miért nézitek miért szeretitek és hogy hány évesek voltatok amikor el kezdtétek

és menyit látatok már azóta ?

2013. júl. 27. 20:37
1 2
 11/14 Aryl ***** válasza:
Ohh, azóta láttam még pár animét.. Kezdve a Fairy Tail-lel, ami azóta is nagy kedvenc. Imádom, és mostmáár nem jelentem ki, hogy örökre, mert ez volt az InuYasha-val is, aztán jött más. :) Persze még mindig szeretem, és a Fairy-t is fogom mindig is :) Láttam a Sword Art Online-t, Kaichou wa Maid-sama-t, Kamisama hajimemashita-t, ranma 1/2-t a 60. részig. A bleach-hez és a death-note -hoz még mindig erőt kell gyűjtsek, de majd csak meglesz xD narutó-ból amúgy ilyen össze vissza dolgokat láttam. Tudom a fő és egy két mellékszereplő ki, mi az egész lényege, ismerem a cselekményt nagyjából, láttam pár részt (párat? inkább vagy 30-ra tippelnék) de hogy nekiüljek az elejétől a végéig? Annyira azért nem fogott meg.. :)Nagy anime fan 13 évesen lettem, de korábban is láttam már a Dragon Ball-t. x-edik részig. Azt se végig, és nem folyamatosan, de jobban megfogott mint a naruto. Ja, a pokémont is láttam. (kb úgy mint a narutot) xd
2014. jan. 5. 18:40
 12/14 anonim ***** válasza:
Pokemon, Inuyasha, Tsubasa kapitány
2014. jan. 5. 19:25
 13/14 Kameko-san ***** válasza:
A legelső a TV-ben látott Pokemon volt, 5-6 éves voltam, de abban még nem fogott meg semmi, csak unaloműzésből néztem. Amit ténylegesen elsőnek veszek, az a Naruto volt, 7-8 voltam, a nővéremmel gépen néztük. De ma már fogalmam sincs, hogy mi fogott meg benne. xD
2014. jan. 5. 19:58
 14/14 Cross Kazumi ***** válasza:

Inuyasha, Vampire Knight, Death Note, Chrono Crusade...

Hát igen, egyszerre néztem meg az összeset, részenként!

2014. jan. 6. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!