Kinek mi volt az első anime amit látót?
Még aszt szeretném meg kérdezni hogy mi fogott meg titeket az animékben miért nézitek miért szeretitek és hogy hány évesek voltatok amikor el kezdtétek
és menyit látatok már azóta ?
Dragon Ball
Azóta mal szerint 655öt.
Death Note
16 évesen néztem meg először, azóta is többször. Vicces mert egyébként kifejezetten gyűlölöm az animéket (pl. a túlzott agresszió, hülye "humor", gusztustalan emberábrázolások) és a Death Note-nak is előbb a spongyabobos paródiáját láttam és csak a fejemet fogtam mi lehet ez a beteg izé. :D
Ezért néztem meg az első részt, hogy jobban megértsem a paródiát.. Aztán a másodikat, harmadikat és olyan izgalmas volt, hogy onnan már nem volt megállás. A Death Note pont nekem való, mert szép a látvány, a szereplők sem azok a tipikus manga-anime nagyszemű bizarr izék, nincs megerőszakolva erőltetett fantasyval. Gyakorlatilag egy nyugati típusú krimi, egy istenkomplexusos őrülttel a középpontjában. Imádom minden percét.
Még a Baccano! volt amit megnéztem, ez sem az a "tipikus" anime amit annyira utálok. Ez is sokkal reálisabb és nyugatiasabb a többi animénél. Eredetileg azért keltette fel az érdeklődésemet mert az egyik szereplőt Szilárdnak hívják. Máig nagyon szeretem, főleg a történetvezetése miatt, eleinte csak kapkodod a fejed, hogy MIAF**ZEZ?? aztán a végére mindent megértesz. Bár, itt már zavart néhány szereplő, pl. egy anorexiás homokos "főhős" meg az apjával gondolatokkal beszélgető néma lány (WTF?).
Jelenleg is keresek egy hasonlóan jó animét mint ezek.
(Bocsi, a megfogalmazásért, álmos voltam)
A Digimon :)) És nagyon tetszett XD
Meg a Lovely complex, kb egyszerre néztem a 2-t
vagyis nem emlékszem melyiket néztem előbb xD
A LoveCom-ban meg maga a humora, meg az alaptörténet tetszett, a mai napig imádom *-*
# tegnap 00:32
Hülye humor, emberábrázolások, azt tudnodkéne hogy mindenhol van (filmekben is) tömegműfaj, ami klisés és unalmas, esetleg idióta viccek.. De PL ahogy látom a Death Note-al és a Baccano egy jó példa a jó animékre, és van belőle jópár, bár tény hogy kell idő még beindulnak, és most nem a sok gagyi tömegshounenre gondolok, hanem arra amik ki érdemelték az elismerést. PL ha a Death Note-t szeretted imádnád a Code Geass-t is. Sőt a Baccano írójának van egy új műve aminek az első fele kapott animét: Durarara!!
Stb... lehetne sorolni, ez hogy nem átlag animés dolog hülyeség, szvsz 4 anime létezik: A tömegműfaj, ergó a klisés shounenek (pl:Naruto..); Az egyediek (Death note,TTGL,JunniKokki); A az EPIKUSAK (Code Geass; Monster; Steins Gate) és az agyon hypolt elmegy kategóriások amik hellyel közzel jók, de általában közepesek. (Sao;Madoka;Guilty Corwn;Shingeki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!