Luffy vs Sasuke?
Susanoo azért ez is nagy előny :D , meg amaterasu , lehet h a gumi vezeti a hőt de egy idő után úgy is szarrá égne :/, meg egy puszta kezes harcban a Sharingan is nagy segítség, Szerintem Sasuke
De nem értem h miért kell le porba fingózni valakit csak azért mert nem tetszik.. , én sem igazán szimpizek Luffy-val de tiszteletben tartom az rajongóit és nem fikázom le , csak nyomós érveket adok h miért győzne Sasuke.
Pusztakezesharcban szerintem nem sokra menne a Sharingannal Sasuke. Sasuke nem egy nagy taijutsus, másrészt a Sharingan a taijutsut elég nehezen olvassa le, pláne ha az gyors.
Egy Gumo Gumo Gatling-ból a Pszichopata Sonic nem sokat látna a Sharingannal. És mivel Luffy tudja mind a hakit, így ő Sharingan nélkül is ki tudja előre következtetni a az ellenfél mozgását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!