High School DxD help?
Figyelt kérdés
Az miért van hogy megnéztem 6 részt gond nélkül magyar felirattal de 10-ig nem találtam egyet se de a 10.rész feliratos volt. Most én vagyok a béna vagy tényleg nincsenek
meg ezek a részek?(de a 11-12.részt se találtam meg...)
Pls help?!
2013. júl. 20. 07:34
1/16 anonim válasza:
Szedd le a BD- videókat, mellé meg szedd le AA-ról a feliratot. Nem egy nagy dolog. Egyébként az hogyvan hogy megtaláltad de csak a felét?
De innen is le tudod szedni: [link]
Ha meg van NCore-ed még egyszerűbben le tudod.
2/16 anonim válasza:
Torrenten mindegyik részhez volt felirat.
Még bele is javítgattam. :)
3/16 A kérdező kommentje:
Kösz szépen mind kettőtöknek ment a zöls ujjacska:)
2013. júl. 20. 12:36
4/16 anonim válasza:
5/16 A kérdező kommentje:
Köszi!:D és a 2.évad? van már?
2013. júl. 20. 16:10
6/16 anonim válasza:
Igen, első 2 rész magyar felirattal már elérhető. Holnap jön a 3ik rész, majd jövőhét folyamán a magyar felirat. Egyébként a második évada nagyon jól kezdett.
7/16 anonim válasza:
Érdemes lesz megvárni a blu-rayt cenzúramenteset azthiszem én várok. :)
8/16 anonim válasza:
Nem érdekes, megint hülyeséget beszélsz, a TV verziója is uncensis.. nem véletlenül éjjel megy...
9/16 A kérdező kommentje:
Felkeltetétek az érdeklödésemet észt a "TV-s" verziót holtalálom??
2013. júl. 20. 20:09
10/16 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!