Az Elfen Lied, High School DxD, Mirai Nikki-hez hasonló anime létezik?
Ez így elég nehéz , az Elfen Lied egy gore horror , a DxD egy ecchi a Mirai Nikki meg egy túlélőjátékos thriller .
Három kombójából nem nagyon tudok , külön külön viszont .
DxD-t gyorsan lerendezem tessék rakat hárem ecchi : [link]
Másik kettőhöz :
Kara no Kyoukai filmek , szerepel benne egy Shiki nevű tudathasadásos csaj aki enyhén pszihopata , ha Gasai Yuno vagy Nyuu jelleme bejött , akkor az övé is befog.
Hellsing Ultimate , elég jó storya van , vámpíros a főszereplő Alucard aki szintén egy elmebeteg vadb*rom (nincs rá jobb szó .. )
Higurashi no Naku Koro ni , egy faluban játszódik pár elmebeteg csajjal , mini arcokra van szedve , vagy bejön vagy nem , nekem nem jött be .
Monster , egyik legjobb thriller , egy japán doktorról szól aki németországba él és egyre nagyobb -spoilermentesen mondva- "bajba" kerül.
Shiki , vámpírzombis dolog , nagyon jó nyomozós én szerettem csak a vége elvan cseszve.
Another , az utolsó 2 részt eltekintve egy végső állomás .
Mnemosyne
A Kara no Kyoukai-t elkezdtem nézni, 2-3 részt megnéztem belőle, tetszik, de annyira nem érdekel valamiért. Talán azért, mert össze-vissza játszódik az egész. De nemrossz.
A többit pedig megnézem. :D
Nézd Chronological (időrendi) sorrendben , úgy sokkal jobb .
így vannak sorban :
Kara no Kyoukai 2: Satsujin Kousatsu (Part 1) (August 1995 - March 1996)
Kara no Kyoukai 7: Satsujin Kousatsu (Part 2)
Kara no Kyoukai 4: Garan no Dou (June 1998)
Kara no Kyoukai 3: Tsuukaku Zanryuu (July 1998)
Kara no Kyoukai 1: Fukan Fuukei (September 1998)
Kara no Kyoukai 5: Mujun Rasen (November 1998)
Kara no Kyoukai 6: Boukyaku Rokuon (January 1999)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!