Milyen animét nézzek? Bármit lehet, de már annyira unatkozok, és nem tudok semmit nézni!
Ao no exorcist
Soul eater
mirai nikki
elfen lied(ez nagyon brutál véres)
K-on
Death Note
Nem láttál valami sok igazán jó anime, sőt fma-n kívül mindegyik közép kategória, meg az a 2 agyonhypolt.xd
Itt egy régi válaszom, válogass:
Code Geass ( Zseniális seinen anime , zseniális főszereplővel , a második évada a legjobb anime amit valaha láttam a második évad utolsó 10percében az állam a pincepadlót veregette úgy hogy a 2.ikon lakok)
Steins;Gate (időutazós sci-fi , van benne 1 szerelmi szál)
Chaos;Head (sci-fi thriller , sokan leszólják , de nem rossz)
Hellsing Ultimate (véres és brutális seinen anime)
Angel Beats! (AnoHanával együtt a legjobb dráma , emellett ebben van akció és kis románc is)
Ano Hana (a legjobb dráma amit valaha láttam , clannad elbújhat)
Shiki (horror-thriller és krimi , a jobb fajtából)
Elfen Lied (alapjában egy szerelmes anime , viszont 18+ , és nem a véresége miatt , hanem mert különben nem értenéd a szerelmi szálat.)
Mirai Nikki (egy túlélő anime , van benne szerelmi szál , a fsz csaj az egyik legbetegebb pszihopata állat akit animében láttam)
Tengen Toppa Gurren Lagann (mecha fantasy anime , nagyon jó a maga módjáj)
Aria (séta tempós Slice of Life)
Bakuman (mangakákról szól , az alapja egy szerelmi szál nagyon jó anime)
Chihayafuru (sportról szól a karutáról , van benne 1 rejtett szerelmi szál , jelenleg fut a 2.évada)
One Outs (sport + pszihothriller , jól működő kombó , Toua , Lelouch szintű zseni)
One Piece (az egyik legjobb shounen fight , jelenleg is fut , több mint 10éve , lassan a 600.részhez ér)
Eyeshield 21 (sport anime , ha szereted az NFL-t kötelező)
Neon Genesis Evangelion
Evangelion 1.0
Evangelion 2.0
Evangelion 3.0
Evangelion 4.0 (Az Evanagelion-ok a Neon Genesis reameki , kisebb változatásokkal , mechás mencsük meg a földet story , DE nagyon nagy hangsúlyt fektet a szereplők érzelmeibe , elég depis anime főleg az NGO , a remake-k 3.0része nemsokára jön ki BD-n a 4.0 mozi vetítésre vár)
Hyouka (lágy nyomozós story , olyan anime ami elé bármikor le tudsz ülni nézni)
Great Teacher Onizuka (egy baromi érdekes és TROLL anime , egy motoros banda vezére tanárnak áll , előszőr azért hogy diáklányokkal hetyeghessen , aztán megszívatjákegyszer és bekeményitt , Onizuka hatalmas arc)
Kara no Kyoukai 1: Fukan Fuukei
Kara no Kyoukai 2: Satsujin Kousatsu (Part 1)
Kara no Kyoukai 3: Tsuukaku Zanryuu
Kara no Kyoukai 4: Garan no Dou
Kara no Kyoukai 5: Mujun Rasen
Kara no Kyoukai 6: Boukyaku Rokuon
Kara no Kyoukai 7: Satsujin Kousatsu (Part 2)
Kara no Kyoukai: Epilogue
Kara no Kyoukai Remix: Gate of Seventh Heaven (Kara no Kyoukai sorozat , horror-thriller , Shiki a másik női pszihopata vadbarom , ráadásul shiki skizo is , nem kronologikálban megy az anime szóval a részek elején figyelj az évszámokra , ez egy mozifilmekből álló sorozat amúgy , 40-perc és 2óra közötti részekkel)
Fate/Stay Night (gazda szolgás seinen fight )
Fate/Zero
Fate/Zero 2nd (FSN előtörténete)
Kami nomi zo Shiru Sekai (szerintem a legjobb romantikus komédia , nem a szokásos sablon , főszereplőn egy vérbeli kocka : Otamegane)
Ouran Koukou Host Club (ez is egy romantikus komédia , elmegy kategóri , lehet neked jobban tetszik , nekem közepes , 26rész tömör baromkodás az egész)
Denpa teki na Kanojo (horror-thriller , kár hogy rövid 2x40perc)
Chobits (Robot emberes story , kis románc van bennne)
Gosick (itt is van románc bár ez alapjában thriller-krimi és nagyon jó féle)
Mnemosyne (horror , egész jó story , nagy időlépések 6x40perc)
Claymore (a legjobb befejezett shounen fight , naruto elbujdokolhat előle)
Gintama ( az egyik legnagyob ROFLMAO anime , egyik kedvenc részem a 231. 6x néztem meg de azóta is röhögök a sok állaton xD)
Ghost in the Shell (a legjobb cyberpunk anime , nem is kérdés)
Mayo Chiki (romantikus ecchi , ajánlom jóféle , cska kár a cliffhangerért
Bakemonogatari
Nisemonogatari
Kizumonogatari
Nekomonogatari:Kuro (monogatari széri , elvont thriller szerűség , vagy nagyon szereted vagy elmegy kategóriába rakod , nyári szezonban 2 hónap mulva jön egy új 20+ részes évada)
Phantom: Requiem for the Phantom (2 embert kényszerítenek hogy bérgyilkos legyen , nagyon szép személyiség fejlősét leíró karik lesznek )
Casshern Sins (elvont jövőben játszódó story , ahol az emberiség majdnem kihalt , a robotok uralkodnak , de őket is a vég fenyegeti)
Death Note (szerintem nincs aki nem ismerné az egyik legjobb krimi thrillert kár hogy a végét elcseszték , szerintem viszont ígyis a Code Geass magasan veri a Death Note-t , L + Kira x100 = Lelouch)
Pandora Hearts (shounen egészjó , lenne , lehet tetszik majd neked )
Hagane no Renkinjutsushi (2009) (angol címén Fullmetal Alchemist Brotherhood , a legjobb fantasy anime)
Blood+ (horror , vámpíros , van benne románc)
Hanasaku Iroha ( slice of life , egészjó , lassan jön ki mozifilme)
Darker Than Black (nagyon jó shounen , egy fasza sablon mentes és félkínai főszereplővel)
Mahou Shoujo Madoka?Magica ( a címe ellenére az egyik legjobb thriller amit valaha láttam , 1-2 jelenetnél néztem )
Seirei no Moribito ( ha szereted a fantasy-kat ez egy kötelező dolog)
Lucky Star ( megint egy olyan anime amin sírva fakadsz annyit röhögsz )
Tokyo Magnitude 8.0 ( ez egy dráma egy katasztrófárók , elég jó féle)
Kemono no Souja Erin ( ebből az animéből csak 7részt láttam azt is nem rég US jelenleg fordítja , nagyon jó anime lesz ez)
Seirei no Moribito ( egy elég nyugis de harcoktól nem mentes kaland fantasy )
Juuni Kokuki ( ő a Fantasy műfaj abszolút királya .. nagyon izgalmas forulatos anime)
Noein (baromi érdekes story és elég jó harcok vannak benne)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!