Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Yaoi-fanok! Mi a véleményetek...

Yaoi-fanok! Mi a véleményetek az UraBokuról?

Figyelt kérdés
Nemrég belekezdtem, és... Eddig (4. rész) nagyon nem nyerte el a tetszésemet. Láttam már yaoistákat, akik imádják, páran ajánlották is, de számomra eddig eléggé alázza a műfajt. Ki mit gondol róla?

2013. júl. 2. 01:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem mind1? B*zulás-b*zulás egyre megy, most ezen ne vesszetek össze.
2013. júl. 4. 13:41
 12/16 ahmon ***** válasza:
0%
rasszista -.-"
2013. júl. 4. 13:53
 13/16 anonim ***** válasza:
8%
Köszönjük a komoly véleményt Kedves 11. árad belőled a kedvesség és az értelem :) Ha befejezted, el is mehetsz talán ;)
2013. júl. 4. 18:14
 14/16 anonim ***** válasza:
Vicces, ahogy a b*zulás imádók kiakadnak és védik magukat és az értelemről pont egy ilyen beszél :)
2013. júl. 4. 18:32
 15/16 anonim válasza:

A kérdésre válaszolva: Én szívesen elnéztem volna belőle legalább még egyszer ennyi részt mert egyáltalán nem volt lezárva a vége.Amit a legjobban utálok egy animében az ha lezáratlan marad...Maga a rajzolás szép és szerintem a történet se lenne rossz,de mivel mint említettem,nincs lezárva így nem érdemes végig nézni.Mellesleg Luka és Yuki történetét sem ismerjük meg teljesen amit én erősen hiányoltam.

A "vitára" vonatkozóan:bármit is jelentett régen a yaoi,mára akkor is leginkább arra a műre mondják hogy yaoi,amiben sok a szexjelenet.A shounen ai viszont finomabb,ott inkább érzelmesebb csókok vannak csak.

De megemlítenék egy mangát,a Haru wo daiteita-t.Nem szenved hiányt szexjelenetekből,de szerintem az érzelmeket is tökéletesen át tudja adni az olvasónak.

Szerintem felesleges azon vitatkozni,hogy mit is jelent valójában,pláne hogy a téma mindkettőnél ugyan az.Férfi x férfi

2013. júl. 9. 09:57
 16/16 anonim ***** válasza:
Én nekem a 2.kedvenc animém! Főként azért, mert olyan mélyen át lehet érezni a szereplők fájdalmát, hogyha én megnéztem egyet, megszakadt a szívem! :)
2014. jún. 13. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!