Yaoi-fanok! Mi a véleményetek az UraBokuról?
A kérdésre válaszolva: Én szívesen elnéztem volna belőle legalább még egyszer ennyi részt mert egyáltalán nem volt lezárva a vége.Amit a legjobban utálok egy animében az ha lezáratlan marad...Maga a rajzolás szép és szerintem a történet se lenne rossz,de mivel mint említettem,nincs lezárva így nem érdemes végig nézni.Mellesleg Luka és Yuki történetét sem ismerjük meg teljesen amit én erősen hiányoltam.
A "vitára" vonatkozóan:bármit is jelentett régen a yaoi,mára akkor is leginkább arra a műre mondják hogy yaoi,amiben sok a szexjelenet.A shounen ai viszont finomabb,ott inkább érzelmesebb csókok vannak csak.
De megemlítenék egy mangát,a Haru wo daiteita-t.Nem szenved hiányt szexjelenetekből,de szerintem az érzelmeket is tökéletesen át tudja adni az olvasónak.
Szerintem felesleges azon vitatkozni,hogy mit is jelent valójában,pláne hogy a téma mindkettőnél ugyan az.Férfi x férfi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!