Mi a kedvenc animétek?
Figyelt kérdés
Mi a története (röviden)? :)2013. jún. 22. 11:04
11/12 anonim válasza:
Nem vagyok nagy anime rajongó de én a YU-GI-OH-t szeretem nagyon ( lehet hogy manga, nem tudom).Az egész cselekmény a Párbajkártyázás köré épül.A középpontban egy gimnazista fiú, Yugi Moto áll, aki egy nagyon bájos, szelíd, kedves és naív fiú. De van egy "másik személyisége" aki bátor, talpraesett, határozott és hajlandó a végtelenségig küzdeni a győzelemért. Egy testben két lélek hangulat, amiről Yugi Ezeréves kirakósa tehet, aminek jó szándékú szelleme megszállta a testét.
Ennél többet nem szeretnék róla elmondani mert úgy jó ha sorban derül ki minden :)
Én nagyon szeretem :)
12/12 anonim válasza:
Dragon ball
Dragon ball z
Dragon ball super
Bleach
Jujutsu kaisen
Naruto
Fullmetal alchemist
Death note
De a kedvencem a Dragon ball
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!