Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mi a véleményetek az Arata...

Mi a véleményetek az Arata Kangatariról?

Figyelt kérdés
Most futó anime sorozat.

#sorozat #anime #szezonális #Arata: The Legend #Arata: A Legenda
2013. jún. 18. 23:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Klisés sablonos és gagyi ráadásul full logikátlan és értelmetlen shounen fight sorozat .

Pár részt láttam belőle de már az elején olyan logikai fail hegyek vannak hogy az hihetetlen , pedig egész jól indult .

2013. jún. 19. 00:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Én mangában olvastam és nem volt olyan rossz, sőt a vége fele egészen megkedveltem (még nincs befejezve). Az animéből csak az első pár rész láttam, de annyi elég is volt - nem manga hű, összecsapták és valószínűleg 12 résznél nem lesz hosszabb.
2013. jún. 19. 12:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Úgy vettem észre, hogy inkább az érzelmekre épít próbál hatni mintsem, hogy harcolnának.

ha több harc lenne benne jobban feldobná ezt a sorozatot evvel a szép táj effekt külsővel. Alig verekdnek benne sajnos.

Végső csata remélem jó lesz megvan a tökéletes ellenfél Arat számára. :)

Jól kezdődött nem lesz benne az első 10 ben. Volt szép volt lement, de nem arat nagy sikert. :) A (letöltött) gyűjteményemben benne lesz azért. :)

2013. jún. 19. 15:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Kicsit keveslem benne a harcokat, és a mangát jobbnak tartom, bár azt is csak jónéhány fejezet után kezdtem el igazán megszeretni, mert később már legalább több harc van benne. Ne értsetek félre, lány vagyok, így örülök, hogy azért érzelmi szálakkal is bővelkedik ez az anime/manga, de volt, maikor már kicsit soknak tartottam, pedig alapjában véve szeretem a romantikát. Tudtommal nem fog túl osk részből állni az anime, így eléggé félek, hogy hogyan fogják befejezni majd, mivel a manga már tart kb a 200. fejezetnél, az anime meg ezt nem tudom, ohgy hogyan fogja tizen akárhány részbe besűríteni. Minden esetre én szerintem jól megcsinálták az animét, a manga jobb, de aki meg nem ismeri a mangát, annak ez egy tökéletes bevezető tizen akárhány részes előzetes a mangához :) Érdemes megnézni, hiszen utána már könnyebben belerázódsz a mangába. Ami nálam a bibi ,hogy néhány dolgot megváltoztattak az animében, illetőleg felcseréltek és nem olyan mint a mangában, de ez kb minden animére igaz. Összeségében a sztori nagyon tetszik, nekem annyira nem tűnik teljesen eredetinek, de szépen ki van dolgozva. Néhány jelenet és dolog eléggé logikátlan, ez tény és való, de elnézhető. Összességében én 7/10 pontot adik mind a mangára, mind az animére.
2013. jún. 20. 22:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Hi,

én azt szeretném megkérdezni hogy a mangát nem fordítják magyarra?

Kerestem, de nem találtam semmit :(

2014. aug. 25. 23:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!