Valahol meg lehet nézni a bleach animét magyar felirattal?
Figyelt kérdés
már elkezdtem nézni de csak a kilencedik részig találtam felirattal :((2013. jún. 16. 23:54
21/26 KAMUI válasza:
Nincs mit írnom neked a szánalmas látószögön kívül
22/26 anonim válasza:
Indavideón szinte minden rész fent van, ott nézz körül ;)
23/26 anonim válasza:
"Nincs mit írnom neked a szánalmas látószögön kívül"
Mondja a kis 12 éves shounen huszár aki kedvenc animéjéből a kedvenc karakterét Ucjianak írja Uchiha helyett . Szánalmas a gondolatmenetem ? Lehet .. tudod az én agyam nem képes befogadni a sok gyerekes sablonos dolgot .
24/26 KAMUI válasza:
shounen huszár az anyád!! Azt meg elgépeltem!
Hogy lehet valaki ennyire sötét
25/26 anonim válasza:
Hoppá , a kis 10éves shounen huszár természete visszaköszön ?:O
Nem elgépelted , egyszerűen csak még a nagy sablon kedvenceid nevét sem tudod normálisan .
26/26 KAMUI válasza:
Mondja az aki aki szerint a DRAGON BALL jobb mint a NARUTO XD Na A DRAGON BALL na abban TÉNYLEG semmi nincs! Csak a harc! És annak tényleg semmi sztorija csak KB mindig 1 új ellenség aki elekarja pusztítani a földet hát baravó nagy SZTORI és azt mondod a Naruto szar XD Annak a története szenzációs te fogyi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!