Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Valahol meg lehet nézni a...

Valahol meg lehet nézni a bleach animét magyar felirattal?

Figyelt kérdés
már elkezdtem nézni de csak a kilencedik részig találtam felirattal :((

2013. jún. 16. 23:54
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
43%
azt nem tudom annyit tudok hogy 167. részig van magyar szinkron utánna felírat, de lehet előtte is van pár résszel
2013. jún. 16. 23:59
 2/26 anonim ***** válasza:
0%
Uraharashopon végig , de nem ajánlom ha nem akarsz csalódni.
2013. jún. 17. 01:29
 3/26 KAMUI ***** válasza:
94%

Helló menj vissza felé az oldalon ha a kilencedik rész kell itt fenn van a JELENLEGI összes rész :)

És nem csalódsz a Bleach a második legjobb ANIME a világon

[link]

2013. jún. 17. 01:44
 4/26 anonim válasza:
94%
uraharashop-on, bleach fan-on és indavideon is fent van :)
2013. jún. 17. 11:24
 5/26 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! :))
2013. jún. 17. 22:08
 6/26 A kérdező kommentje:
Kamui szerinted mi a legjobb? :D (szerintem one piece) :DD
2013. jún. 17. 22:09
 7/26 anonim ***** válasza:
0%

" És nem csalódsz a Bleach a második legjobb ANIME a világon "

Gondolom Vanguard fan ha már Kamui a neve . De a Bleach inkább a legnagyobb tömegsablona világon , jó hoz köze nincs , de ezt döncse el mindenki saját maga. Egy komolyabb animének a közelébe sem ér és még a shounen fight műfajon belül is a HxH(2011) és a One Piece magasan veri.

2013. jún. 17. 22:21
 8/26 KAMUI ***** válasza:
71%
Nem vgyok Vanguard fan fan csak tetszik a név jelentése akinek a Bleach nem tetszik hát ott baj van
2013. jún. 18. 03:27
 9/26 anonim ***** válasza:
0%
2. legjobb anime a világon? Hát hülye vagy te? Nekem nagyon tetszik, de pl csak a shounen fight ok közül a Yu Yu hakusho és a Dragon Ball Z simán veri (és eddig csak etz a 2 animét láttam ebben a témában...) és ahogy láttam szinte mindenki így van vele, de még sok más anime veri ebben a műfajban...
2013. jún. 18. 21:59
 10/26 anonim ***** válasza:
42%

"2. legjobb anime a világon? Hát hülye vagy te? Nekem nagyon tetszik, de pl csak a shounen fight ok közül a Yu Yu hakusho és a Dragon Ball Z simán veri (és eddig csak etz a 2 animét láttam ebben a témában...) és ahogy láttam szinte mindenki így van vele, de még sok más anime veri ebben a műfajban..."

Ebben egyetértek , de szvsz a One Piece egyedisége miatt és a HxH a sablonmentessége miatt jobbak . Bár nálam ez a 2is csak 8/10en állnak jelenleg.

2013. jún. 18. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!