Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudok mondani nekem olyan...

Tudok mondani nekem olyan anime-t amiben lehetőleg valami fiatalabb srác a főszereplő, de alapvetően gyenge, viszont a történet folyamán megerősödik?

Figyelt kérdés

Ehhez jöhet még egy kis romantika + szerelmi szál, hiszen szerintem ez a harcok velejárója, ha valaki olyannal küzd együtt. :)) Tehát ne ilyen Naruto, Bleach stb.

Amikről eddig tudok és tetszettek:

Sword Art Online

Shakugan No Shana

Omamori Himari (bár itt nem erősödött igazán meg)

ichiban ushiro no daimaou

hightschool dxd

Talán ezek voltak amik kielégítették az ízlésemet..tehát várok hasonlókat! :D

2013. jún. 2. 20:33
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Zero no Tsukaima-t éppen töltöm lefele, mivel online nagyon rossz minőségben található meg dupla felirattal ami élvezhetetlenné teszi. Feliratom van hozzá, csupán raw-os verzió kell! :)
2013. jún. 4. 14:28
 22/22 anonim válasza:
hát én LOG HORIZONTOT ajánlom az is játékban ragat hösünt több 10ezer másik játékosal és fejlödniük kell szintlépéses hogy tull élheség bár it ha meghalsz ujáélednek igy kicsit másra koncentrálnak inkább mint hogy le gyözék a játékot inkább a kalandokra és a jo monda de ez is nagyon hasonlit a sword of artra :D és még OOT VAN A OVERLORD de ot megint tejesén más az irány :D
2015. okt. 8. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!