Tudok mondani nekem olyan anime-t amiben lehetőleg valami fiatalabb srác a főszereplő, de alapvetően gyenge, viszont a történet folyamán megerősödik?
Ehhez jöhet még egy kis romantika + szerelmi szál, hiszen szerintem ez a harcok velejárója, ha valaki olyannal küzd együtt. :)) Tehát ne ilyen Naruto, Bleach stb.
Amikről eddig tudok és tetszettek:
Sword Art Online
Shakugan No Shana
Omamori Himari (bár itt nem erősödött igazán meg)
ichiban ushiro no daimaou
hightschool dxd
Talán ezek voltak amik kielégítették az ízlésemet..tehát várok hasonlókat! :D
Sajnos a Highschool DxD-n kívül a többit nem ismerem a listádról, de nemrég fejeztem be a Fate/Stay Night (2006-os évjárat) című sorozatot.
Nekem olyan nagyon nem jött be, de a stílus nem is tartozik a kedvenceim közé. De ha már elkezdtem, végig néztem. :D
És ma kezdtem el az "előzményét", Fate/Zero (2011-es) a címe. Kissé tartottam tőle, hogy nem ér fel az elsőhöz, de az első rész alapján...hűű. :D
dragonball fokozatosan erősödik a főszereplő, Yu yu hakuso szint úgy. Ragnarok the animtion szerintem tetszene
Sailor moon meg kötelező az hiszem. :)
Katekyo Hitman Reborn
Fiatal srác, alapvetően (nagyon) gyenge, de a történet folyamán megerősödik, szóval elvileg talán ilyet keresel :D
Nagyon lassan indul, de kb. a 10. rész után megkomolyodik.
Dragon Ball és Yu yu hakusho megvolt az egész bár ezek még inkább a "régi klasszikusok" közé tartoznak. Valami újabbat keresem. Nekem a lényeg pont nem a soha véget nem érő harc lenne ami szinte érzelmektől mentes...vegyük például a Bleach-t. Szeretem, megnéztem, de az egész történet folyamán hiába van benne Orichime, Rukia; a történet folyamán semmilyen kapcsolat nem történik közöttük, pedig szemmel láthatólag éreznek valamit Ichigo iránt... ilyen szint úgy a Naruto Shippuuden, Hinata szerelmet vall naruto-nak...igen holott már majdnem a történet elejétől szerelmes belé de ezt csak 250 rész után sikerült bevallani...sebaj...a lényeg, hogy oké megvolt aztán ennyi volt...mintha mi sem történt volna.
Erre a szerelmi szálas dologra reagálva, képzeld magad kicsit a főszereplő helyébe. Egy lány a társad aki csinos, erős, és te meg akarod védeni...ráadásul a lány kedvel téged. Akkor egy ilyen szituációban mennyi az esély szerintetek egy teljesen érzelem mentes küzdelem (főleg ha még esetleg a szemed láttára próbálnak végezni vele)? Tökéletes példa erre a SAO avagy Shakugan No Shana, igaz a SAO-ban elég gyorsan pörögnek az események, de a lényege ott van amit mondani próbálok...
Amiket írtatok pedig meglesem, hátha valami elnyeri a tetszésemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!