Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Animések,1-2 anime miért van...

Animések,1-2 anime miért van ennyire felkapkodva?

Figyelt kérdés

(hypolva , ha úgy tetszik)

Minden kategóriába van jópár hypolt , pedig vannak sokkal jobbak ..

gondolok itt a Clannad szintű gyerekes .. drámára (vannak nála pőedig jobbak) , vagy a SAO fajta fantasy-ra (annál is vannak 100x jobb fantasy-k) , esetleg a most futó Shingeki no Kyouji (6-7re adom egyenlőre , világa jól kitalált de a storyja áll), Mondthatnám a shounen fightok közül a Naruto-t vagy a Bleach-et is , mindegyik pofátlan koppintás ..

Nem értem miért a felkapkodott gyenge sorozatot nézik a legtöbben , persze ők döntik el , de akkor miért szarozzák a többit amibe BELE SE NÉZTEK ?

2013. máj. 22. 18:23
 1/7 anonim ***** válasza:
mert lusták utánakeresni a régebbi és kevésbé felkapott animéknek
2013. máj. 22. 18:31
 2/7 anonim ***** válasza:

Lehet egy kérdés?

Azt tudtam hogy a Naruto egy erős Dragon Ballról több pontban mintázott koppintás, de a Bleach az minek a koppintása???? O_o az egyik favoritom és most meglepődtem

2013. máj. 22. 18:37
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem azért nézik mert felvan kapva, hanem azért van felkapva mert azt nézik :D Én úgy tapasztaltam,h a legtöbb országban inkább a hosszabb sorozatokat vetítik, mint pl. a Naruto és így azt ismerik meg legtöbben, vagypedig szarrá reklámozzák őket és akk kíváncsiságból sokan belenéznek/megnézik.

Amúgy én nem mondanám,h pl. a Naruto és Bleach is pofátlan koppintás. Ezzel a kijelentéssel azok élnek szívesen, akik a nem túl "felkapott" mangákat/animéket kedvelik inkább, és így akarják leminősíteni a többit. Sztem pl. a Naruto története sokkal összetetteb és jobb is, mint a DB-é. Ha belegondolsz ak nem olyan könnyű teljesen eredeti új történettel előrukkolni, amit egyikhez sem lehet hasonlítani, több embernek is lehet ugyanaz az elképzelése/ötlete. Régebben pl. én is csibáltam karaktereket egy netes játékhoz és az egyik kb. full Hidan lett a Narutóból, úgy h akkor még nem is tudtam Hidanról. Meg ha nagyon akarja az ember, akkor az összes mangában/animében tud olyan dolgot találni, ami a DB-re vagy más őskori leletre vezethető vissza. (az őskori leletet nem rossz értelemben értem :D )

Az meg,h miért degradálja vki azt amelyiket nem ismeri, egyszerű megválaszolni: emberi természet :D

2013. máj. 22. 19:21
 4/7 A kérdező kommentje:
Ugyanúgy a DB-nek , szinte ugyan az a karakter , A kard sikai-bankai-áról nekem pl egyből az ugrott be hogy ezek ssj-k csak kardban . Amúgymeg az egész történet 0 , ugyan azt játsza el , ments meg ments meg , mentsd meg ..
2013. máj. 22. 19:22
 5/7 A kérdező kommentje:

Jó tény , a naruto-n próbálnak legalább alakíttani , csak szerintem nem sok sikerrel , az ottani tletek is elég db-sek , lásd a kari .. a képeségék (ha nézted a régi db-t egy csomó skill 1:1ben DB copy , de pl a senin mod-nek ugyan az a magyarázata mint a Genki Dama-nak ha jól emlékszem , vagy az újáélesztő technika se egy túl újdonság , az egész ninják se , egy kitalált világba könnyű volt belerakni . Az a baj a világ is olyan ködös ..)

Akár hogy próbálnak meg a story-ra rámenni így a végefele a naruto-val így sincs egy hű de jó storyja, maximum közepes .(igaz a shounen fightok között egész jó)

2013. máj. 22. 19:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát igen, a Naruto sztem sokkal jobb volt az elején, mint most. Akkor még tényleg ninja sztori volt, most meg már inkább szörnyek... Nekem az eheti rész tett be nagyon, mikor SPOILER Sasuke kijelentette,h ő lesz a hokage... SPOILER vége

A másik említett: Bleach, na annál tényleg csak annyi a történet, mint a DBZ-nél. Jön a gonosz aki elakar mindent uralni/elpusztítani akar gyerünk győzzük le és mentsünk meg mindenkit, ez ismétlődik vagy 3szor és ennyi az egész történet.

2013. máj. 23. 00:47
 7/7 Dorka1985 válasza:
Én 11 vagyok és szintén a Narutot meg Dragon ballt Lovely Complexet és ilyesmiket nézek. Egyáltalán nem értem mi a jó bennük amiket te felsoroltál.Szerintem csak egyszerűen lusták megnézni és + rossz az izlésük.
2013. máj. 23. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!