Ki a legerősebb?
Figyelt kérdés
Erza v. Natsu,Mirajane vs. Erza2013. ápr. 30. 19:42
1/13 anonim válasza:
Natsu , mert a főszereplő a legerősebb mindig.
Amúgymeg luffy elverné .
2/13 A kérdező kommentje:
Luffy?
2013. máj. 1. 17:34
3/13 Victory1995 válasza:
kérdező: Luffy az más animebe van One Piece-be. Kukancs bele ha még nem láttad nagyon jó.
1 válaszoló: Ha már itt tartunk akkor Goku meg mindkettőt egyszerre bekötött szemmel! :P :)
5/13 anonim válasza:
Jó de Goku nagyon OP ő egy jóval magasabb szinten van , ssj3 transformjába beleremegett az egész föld.
6/13 KoNaN válasza:
Natsu :) és am szeretem Luffyt de szerintem megpörkölné, pontosabban attól függ milyen környezetben vannak.
7/13 A kérdező kommentje:
OK...és Natsu vs. Luxus??
2013. máj. 15. 14:18
8/13 KoNaN válasza:
Hát... végülis Luxus az egyik legerősebb karakter, csak mert nagy halálhörgések közepette támogatással le tudta egyszer verni szerintem még nem győzne 1vs1-es meccsen..... bár ha úgy nézzük most Natsunak megvan Luxus ereje...
9/13 anonim válasza:
Mindig a főszereplő a legerősebb a shounen fightokban , szokd meg.
10/13 anonim válasza:
szerintem meg ne keverjétek így össsze az anime karaktereket
nagyon idegesítő, mikor valaki egy másik (teljesen másvilágú és erősségű) animéből ír egy karaktert (aki abban az animében nagyon erős) és hozzáhasonlítja egy másik animében lévő karakterhez (aki szintén erős a saját animéjében)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!