Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Szerintetek a One Piece-hez...

Szerintetek a One Piece-hez lesz egyszer magyar szinkron?

Figyelt kérdés
Szerintetek milyen lenne magyar szinkronnal?

2013. ápr. 27. 12:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Csak az kéne még.
2014. jún. 26. 00:59
 12/13 anonim ***** válasza:

húú, hát az borzalmas lenne, mint minden létező szinkron!!!!! nem hinném hogy bármelyik szinkronszínész szívesen kiabálna magában, egy mikrofonba, úgy hogy közben aki ezt felveszi röhög rajta főleg az ilyen "szúúúúúúúpöööööööör" jellegűeknél. a fullmetal alchemist is elég vérszegény szinkront kapott mert képtelenek voltak azokál a részeknél kiereszteni a hangjukat ahol szükség lett volna rá. egyiknek se lenne jó a magyarhangja mert nem találnának pont olyat mint amilyen jelenleg. ráadásul már a rajongók eléggé hozzászoktak a jelenlegiekhez. és én is scak annyit mondanék még hogy igen luffy hangjához meg még hasonlót se találni, pedig az azért eléggéhozzájárul a róla kialkotott képhez (a veszélyekre fittyet hányó, kissé fogyatékos de nagyon is szerethető kapitányunk)

a saját szavannal élve: BORZADÁLYOS!

2014. júl. 13. 01:29
 13/13 KingDave válasza:
Borzalmas lenne. A naruto is jó volt addig amíg le nem szinkronizálták. De visszatérve a One Piece-hez szerintem nem sokan tudják hogy Luffy-nak a hangja egy nőé :D. Érdekes egy tény de ez így van. Nah de válaszolva a kérdésre rettenetes lenne. Egyik magyar színész nem bírná beleélni magát például Luffy szerepébe. Már azt nem tudnák helyesen elmondani hogy "Monkey D Luffy". Igazság szerint én nem szeretném ha leszinkronizálnák.
2014. okt. 28. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!