Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Melyik anime lehet?

Yumi Zakuro kérdése:

Melyik anime lehet?

Figyelt kérdés

Most a tavaszi conon elég sok AMV-ben benne volt. Arra emlékszem, hogy volt benne egy fiú és egy lány (XDD)és ilyen fogaskerekek. És az egészből azt szűrtem le, hogy a lány meghalt (valami angyal lett belőle? >:|) és aztán volt ott egy frufrus fekete hajú csaj és utána az lett barátja. Nem biztos, hogy így volt, de ezekre emlékszem. A leglényegesebb mégis a fogaskerekek, egy tér ahol a csávóka egy fogaskereken forgott és még mellette volt nagyon sok fogaskerék volt, mintha egy órában lenne, ahol a kelleténél több fogaskerék van. Meg elég szép rajzolása volt, 2012-'13-asra tippelném.

Lehet nem pontosak az információk, de remélem vannak itt olyan fanatikusak is, akik az én suta fogalmazásomból is ki tudják venni a kedvencüket. :DD Előre is arigatou gozaimasu! ^_^

2013. ápr. 21. 19:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%
Háát , nem mondom 100%-ra , mivel így videó nélkül csak tippelgetni tudok , lehet hogy egy Mirai Nikki amv- volt.
2013. ápr. 22. 12:18
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi lehet, mert sajna épp lemaradtam a vetítésről, de tuti nem Mirai Nikki ._.
2013. ápr. 24. 18:48
 3/11 anonim ***** válasza:

[link]

Talán ez? :D

Nem tudom, nem láttam még, de szerintem nincsenek benne fogaskerekek. :( Viszont az angyal lány, fiú és a frufrus lány stimmel. :/

2013. ápr. 27. 22:04
 4/11 A kérdező kommentje:
Ismerem ezt az animét, de... sajnos nem ez az. :CC Amúgy lehet, hogy most én is két animéről beszélek, de akkor elég sok AMV-ben volt ennek a kettőnek a kompozíciója, de semmi biztosat nem tudok. :| Azért köszi! ^^ Várom a további válaszokat, hátha sikerül rálelni. :DD ^^
2013. ápr. 27. 23:02
 5/11 anonim ***** válasza:
Ööööh....talán a Devil Survivor 2 The Animation?? abban láttam fogaskerekeket, és tavaszi szezon :D
2013. ápr. 30. 06:20
 6/11 anonim ***** válasza:
Sajnos én se tudok segíteni, de 100% hogy nem a Mirai Nikki volt...
2013. ápr. 30. 19:16
 7/11 anonim ***** válasza:

Talán a Pandora Hearts ?

Esetleg Steins;Gate ?

2013. ápr. 30. 19:19
 8/11 A kérdező kommentje:
Igeeen a Stein Gates tuti benne volt. :DD Meg is találtam azt az AMV-t, amit arról láttunk. ^^ De viszont akkor úgy tűnik több animéről van szó. :| Nagyon szépen köszönöm a segítséget, akinek még van tippje, az kérem írjon! ^^
2013. máj. 15. 18:56
 9/11 anonim ***** válasza:
El tudnád linkelni azt az amv-t??:3
2013. máj. 19. 10:30
 10/11 A kérdező kommentje:

http://www.youtube.com/watch?v=0ghVV2-Aw_E

Tuti, hogy ezt IS láttuk, már egy csomó ismimet megkérdeztem, és tényleg vetítették, de mondom, hogy nem ez az, sajnos. :C Pedig elsőre beleszerettem abba az animébe, na de se baj, egyszer majd csak előkerül. :3

2013. máj. 22. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!