Melyik anime lehet?
Most a tavaszi conon elég sok AMV-ben benne volt. Arra emlékszem, hogy volt benne egy fiú és egy lány (XDD)és ilyen fogaskerekek. És az egészből azt szűrtem le, hogy a lány meghalt (valami angyal lett belőle? >:|) és aztán volt ott egy frufrus fekete hajú csaj és utána az lett barátja. Nem biztos, hogy így volt, de ezekre emlékszem. A leglényegesebb mégis a fogaskerekek, egy tér ahol a csávóka egy fogaskereken forgott és még mellette volt nagyon sok fogaskerék volt, mintha egy órában lenne, ahol a kelleténél több fogaskerék van. Meg elég szép rajzolása volt, 2012-'13-asra tippelném.
Lehet nem pontosak az információk, de remélem vannak itt olyan fanatikusak is, akik az én suta fogalmazásomból is ki tudják venni a kedvencüket. :DD Előre is arigatou gozaimasu! ^_^
Talán ez? :D
Nem tudom, nem láttam még, de szerintem nincsenek benne fogaskerekek. :( Viszont az angyal lány, fiú és a frufrus lány stimmel. :/
Talán a Pandora Hearts ?
Esetleg Steins;Gate ?
http://www.youtube.com/watch?v=0ghVV2-Aw_E
Tuti, hogy ezt IS láttuk, már egy csomó ismimet megkérdeztem, és tényleg vetítették, de mondom, hogy nem ez az, sajnos. :C Pedig elsőre beleszerettem abba az animébe, na de se baj, egyszer majd csak előkerül. :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!