Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » RPC-zés linuxon? (lent)

RPC-zés linuxon? (lent)

Figyelt kérdés

Linuxom van, szóval megszívtam, mert minden jó program csak windowsra van készítve. Az egyik legjobb RPC-s program az a Paint Tool Sai és nem tudom hol lehet letölteni linuxra.

Segítsetek kérlek! :S

2013. ápr. 19. 08:49
 1/3 anonim válasza:
Mi az az RPC? Gondolom mozaikszó. A programot elnézve vmi spéci rajzprogram, esetleg gimp-el megpróbálhatod, de nem hiszem, hogy az jó lesz neked. Szerintem inkább telepíts egy windows-t a gépre, lehetőleg win7-et. Vagy dualboot. Nem olyan nagy ördöngösség az op rendszer telepítés, csak bízz magadban(, és csinálj backupot dvd-re):D
2013. ápr. 22. 23:05
 2/3 A kérdező kommentje:

Oks, köszi! :D

Amúgy:

Az RPC egy rövidítés. :) A Roleplay Characters-nek a rövidítése. (Azaz átalakított szereplő) ^^

A Gimp megvan nekem, viszont azzal nem sokra megyek.. :/ A Paint Tool SAI-t tudom csak használni! T_T De mindegy, köszi! :)

2013. júl. 2. 19:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Wine-nal próbáltad?
2013. júl. 3. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!