Tudtok írni olyan shounen fight animet, amiben különleges a főszereplő?
Unom már, hogy a shounen fightokban a főszereplők karakterileg majdnem egy az egyben ugyanazok. Pl. Goku, Luffy, Naruto, Gon, Tsuna stb. és már kezd unalmas lenni.
Van legalább egy olyan shounen fight, amiben a főszereplő eltér ezektől és nézhető?
A D.Gray-manben a főszereplő kicsit hülye idézek tőle "Az élet csak egy szerencsjáték" ezen szó szerint besírtam, de persze vannak még jó vicces mondatai, ha megnézed az animét akkor megtudod.
A másik a Soul Eater. Hát szerintem ebben az animében semelyik sem normális XD De ezert annyira király :D Szerintem mind a kettőt nézd meg! MINDENKÉPPEN!!!!
Ember te nem vagy normális Luffy meg naruto egyforma ? te beteg vagy annyi közük van egymáshoz , hogy főhősök és fiuk ennyi
Naruto : egy öntelt barom akinek az első csatájában meg kelet volna dögleni mert átszúrták a szívét azt , hogy a lehet túlélni ? ráadásul a 9 farkú nélkül semmit se ért volna
mellesleg konkrétan ha bárki mást képeznek ki így és nem narutot még többre mennek vele xD ha nem ö lenne a főhös az első harcnál maghalt volna
luffy : 1 kitartó mindenre elszánt karakter a karakter fejlődése elég jó irányba viszi a céljáért mindent megtesz és tényleg bízik a társaiban
Jól van már...
Álljatok le egymás ostorozásával...
Ez a jobb, az a jobb? Kinek, hogy!
Devil May Cry
Egy nem atlagos karakter ezt tudom ajanlani
Amugy arra mondta hogy mind kető tipikus shounen
Es ezel nem akarok megserteni se a one piece se a naruto fanokat se a tobbi fant
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!