Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudtok írni olyan shounen...

Tudtok írni olyan shounen fight animet, amiben különleges a főszereplő?

Figyelt kérdés

Unom már, hogy a shounen fightokban a főszereplők karakterileg majdnem egy az egyben ugyanazok. Pl. Goku, Luffy, Naruto, Gon, Tsuna stb. és már kezd unalmas lenni.

Van legalább egy olyan shounen fight, amiben a főszereplő eltér ezektől és nézhető?

2013. ápr. 8. 20:53
1 2
 11/18 missregi.12 válasza:

A D.Gray-manben a főszereplő kicsit hülye idézek tőle "Az élet csak egy szerencsjáték" ezen szó szerint besírtam, de persze vannak még jó vicces mondatai, ha megnézed az animét akkor megtudod.

A másik a Soul Eater. Hát szerintem ebben az animében semelyik sem normális XD De ezert annyira király :D Szerintem mind a kettőt nézd meg! MINDENKÉPPEN!!!!

2015. jún. 28. 15:07
 12/18 misihun válasza:
0%

Ember te nem vagy normális Luffy meg naruto egyforma ? te beteg vagy annyi közük van egymáshoz , hogy főhősök és fiuk ennyi

Naruto : egy öntelt barom akinek az első csatájában meg kelet volna dögleni mert átszúrták a szívét azt , hogy a lehet túlélni ? ráadásul a 9 farkú nélkül semmit se ért volna

mellesleg konkrétan ha bárki mást képeznek ki így és nem narutot még többre mennek vele xD ha nem ö lenne a főhös az első harcnál maghalt volna

luffy : 1 kitartó mindenre elszánt karakter a karakter fejlődése elég jó irányba viszi a céljáért mindent megtesz és tényleg bízik a társaiban

2015. júl. 8. 21:10
 13/18 anonim válasza:

Jól van már...

Álljatok le egymás ostorozásával...

Ez a jobb, az a jobb? Kinek, hogy!

2016. márc. 28. 19:02
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy vagytok vele, de szerintem a Fairy Tail Natsuja csak kismértékben sablon. Naruto, Ichigo és Goku nézése után egyedül az evős sablon, és a mindenkitmegvédek sablon igaz rá, de sztem alapból melyik sablonos animekarakterről derül ki, h ő az a démon akit a fél világ kiírtana. Cáfoljatok meg nyugodtan, de még példaként sincs megemlítve...
2016. szept. 12. 00:55
 15/18 anonim ***** válasza:
#14. vagyok. Nehogy elhigyétek azt a baromságot amit az elöbb leirtam. Előtört belölem a fanboy. Natsu a legkevésbé eredeti karakter az egész anime műfajban (Naruto szereplőgárdája után)
2016. okt. 31. 21:21
 16/18 anonim válasza:

Devil May Cry

Egy nem atlagos karakter ezt tudom ajanlani

2017. ápr. 5. 21:13
 17/18 anonim válasza:

Amugy arra mondta hogy mind kető tipikus shounen

Es ezel nem akarok megserteni se a one piece se a naruto fanokat se a tobbi fant

2017. ápr. 5. 21:20
 18/18 Milán3535 válasza:
Már kezd elegem lenni abból, hogyha rákeresek egy shounen fightos kérdésre azért, hogy találjak egy jó, nézhető és odabaszó animét, akkor kb.:20 válaszban arról van szó, hogy ez a szar meg az a szar...inkább válaszolnátok a kérdésre.
2017. ápr. 8. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!