Mien magyar szinkronos animéket tudnátok ajánlani?
Figyelt kérdés
eddig láttam a naruto, buj buj szellem, soul eater, yugio, full metál, bleach nem teccik a szellemfiut nézném de nemtaláltam meg a 2 részt csak össze vissza van ha esetleg tudnátok linket adni hogy sorba megnézhessem az úgy jó lenne :)2013. ápr. 7. 01:44
11/15 A kérdező kommentje:
köszi de egyértelmü szerintem hogy nem ok nélkül tettem ki eszt a kérdést szerintemis jobb a felirat de én dixlexiás vagyok és meggyűlik vele a bajom és nem tul nekem nem annyira élvezetes hogy aligbirom elolvasni a feliratot persze eltudom nézek narutos shippudent is de nehezen ugyhogy ezért kértem szinkronosokat remélem megértettétek :)
2013. máj. 14. 15:55
12/15 anonim válasza:
Nana (örök kedvenc) :3
Soul Eater :3
Tokyo Mew Mew (25.részig van leszinkronizálva)
Lovely Complex
13/15 mikasa válasza:
d.gray-man
csaj komandó
sámán király
vampire knight full metal panic és full metal alchemist is és ebből két évad is van valamitnt talán a kilari vagy a deltora quest
blood+
trinity blood
chrono chrusade
penge
rozsomák
vasember
conan a detetive
14/15 mikasa válasza:
bocsi náhány később jutot ezsembe slayer öszesen öt évad van belöle kaleido star
15/15 anonim válasza:
Deatch Note -ot ajánlom figyelmedbe!Biztos vagyok benne hogy tecceni fog és a szinkronja is nagyon jó!! Nem túl hosszú de nagyon tartalmas anime ( 37 részes) egy napja végeztem vele és nem bántam meg hogy megnéztem ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!