Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » A code breakernek lesz valami...

A code breakernek lesz valami folytatása?

Figyelt kérdés
Mert nekem egészen tetszett de kicsit hiányosnak találtam. A vége nagyon tetszett, de kicsit furcsálltam, hogy mindenki elment más országokba meg városokba, és Ogami-tól nem ezt vártam volna... Ezért nagyon sajnálom,hogy így lett vége, és reménykedek,hogy még lesz valami folytatás.

2013. ápr. 6. 19:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudni , az anime hatalmas bukás lett bd eladási szempontból ... viszont a végére ki volt írva hogy Code Forever ... gondolom esetleges folytatás . De semmi nincs bejelentve .
2013. ápr. 7. 15:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Kössz
2013. ápr. 7. 16:02
 3/4 anonim ***** válasza:
a manga állítólag még fut, de nem tudom, merre tarthat, mert eddig még nem találtam meg sem magyarul sem németül, egyéb nyelveken meg nem tudok
2013. jún. 21. 20:41
 4/4 anonim ***** válasza:

A manga fut, az anime viszont szánalmasan rossz hozzá képest - teljesen más véget adtak neki és a karaktereket is teljesen elferdítették. Egyébként hetente jelenik meg új és most a 220. fejezetnél tartanak.

[link] - itt el tudod egy részét olvasni magyarul is.

2013. jún. 21. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!