Hát nagyon nem csajos és nem b*uzis... Nem értem, hogy lehet csajnak nézni? Hát nagyon sajnálom, de aki Deidarát csajnak nézte az szó szerint B*uzi... A Hosszú haja király, nekem tetszik és az egész karakter is... Mellesleh ha Balesete lett volna a szemednek és egy olyan Gépet kéne rajta hordanod és mindenki kinézne miatta, Te is lenövesztenéd a hajad és eltakarnád...
Mellesleg Haku volt a csajos, de a személyisége Neki is nagyon jó volt, csak nem kellett volna virágos ruhákba rajzolni...
DEIDARA SEMPAI FOREVER.
GEIJUTSU WA BAKUHATSU DA, Hmm...
" de aki Deidarát csajnak nézte az szó szerint B*uzi"
A Naruto nézők több mint a felét leb*ziztad :P
Amikor először megjelent a mangában és mentek a viták, hogy akkor ő most milyen nemű, akkor az emberek nagy része csajnak gondolta.
Akkor nem ismernek egy hosszúhajú srácot se.... Nem értem, hogy lehet csajnak nézni azt a karaktert...
Bár mangát nem olvastam csak az animét nézem, de ott meg tisztán látszik, és ha nem lenne elég a hangján is hallatszik, hogy srác....
A Felét biztos, hogy nem.
Mivel a Naruto c. Animének nagy sikere van mindenhol és Nagyon nagyon sok a lány fan. Ami azt jelenti, hogy Őket nem lehet leb.uzizni és a Srácoknak is volt egy része akik meg tudták állapítani, hogy Srác. szóval maximum is csak a Naruto fanok 1/3-át b.uziztam le ^^ Gomenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!