Tényleg azt nyilatkozta egyszer Kishimoto, hogy a Naruto végén senki nem fog összejönni senkivel? Be tudnátok linkelni az interjút?
Figyelt kérdés
Már több helyről is hallottam és nagyon elszomorított, én nagyon szerettem volna, ha Naruto összejön Sakurával.2013. ápr. 2. 15:42
13/17 anonim válasza:
jó, akkor #8 kommentem Niratanak szólt :P (fixálva)
14/17 Nirata válasza:
jól van na (:
oké
köszi
megnéztem (:
15/17 anonim válasza:
Szerintem eléggé lapos lett a Naruto. Semmi nemme sincs ami lekötne. A párkapcsolatra az esély szerintem 0%. Mert akit szeret valaki az mást szeret. Igaz néhány kivétel van, de az is csak a mellékszereplők között.
16/17 anonim válasza:
8-as az mióta obito vagy madara, akit sakura fejbe csap egy fadarabbal?
17/17 anonim válasza:
Hashirama legyőzte Madara-t egy fasárkánnyal, Itachi kiüthető egy deszkával, akkor Obito-t is egy deszkával vagy faléccel fogják legyőzni :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!