Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Én vagyok az egyetlen, akinek...

Én vagyok az egyetlen, akinek sohasem tetszett a Naruto?

Figyelt kérdés

Mindenhol csak azt látom, hogy az embereknek a Naruto a kedvence, vagy annak hatására kezdett el animézni, vagy régen szerette, de most már nem stb. Én vagyok az egyetlen, akit még ránézésre is taszított, de amikor belenéztem a hype hatására meg pláne? Három ilyen idegesítő főszereplőt még nem láttam. Az egyik egy emós bunkó, a másik egy nagyon beképzelt ronda csaj, a harmadik meg egy rettenetesen hülye bajszos emberke és még nem is viccesen hülye, mint pl Luffy meg Goku, hanem idegesítően.

Nekem van ennyire rossz ízlésem, hogy sosem vonzott és sosem voltam oda a narutoért?

2013. ápr. 2. 10:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
93%
Én régebben utáltam a Narutot, és ugyanez volt a véleményem a szerepôkrôl, de ahogy haladtam azon kaptam magam hogy imádom, nekem ez az egyik kedvenc animém, a Kuroshitsuji, és a Kuroko No Basket mellett, a Shippuuden már igazán esemény dús, izgalmas anime és bele tudom magam élni, egyes fontos karakterek halála is nagyon meghatott, pl: Minato, vagy Itachi. Szerintem te is megszeretnéd egy idô után, mert Naruto nem marad azaz idegesítô, hanem hôssé válik ki megmenti Konohát^^ De hát ízlés kérdése :D Én soha nem fogom megunni^^
2013. ápr. 3. 12:27
 12/18 A kérdező kommentje:
180 fokos fordulatot kéne venni a karakterének (magyarul teljesen újraírni), hogy én megszeressem, ami nem hiszem hogy lesz. Megértem, hogy vannak akiknek ez tetszik, nekem viszont nem hiszem hogy fog.
2013. ápr. 3. 12:34
 13/18 Nirata ***** válasza:
Van ilyen (:
2013. ápr. 3. 12:38
 14/18 Betty-Detty ***** válasza:
Nem te vagy az egyetlen aki nem szereti,nekem se tetszik,már többször is próbálkoztam vele,de sosem keltette fel az érdeklődésem annyira,hogy végig nézzek 2-nél több részt:). Egyszerűen nem jön be!
2013. ápr. 3. 13:28
 15/18 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy te lennél az egyetlen... vannak akiknek nem tetszik. Én szeretem, de pl a bleachet nagyon nem, pedig sokan szeretik körülöttem... Próbálkoztam pár résszel, de egyszerűen nem jött be :)

Mindenkinek más a stílusa, ettől függetlenül nem lesz rossz ízlésed.

Egyébként most lehet sablonozni a történetét, de ma már mi nem sablon? Minden történet, minden karakter szinte sablonra épül, nem tudnak olyat kitalálni, amit még nem "írtak" meg. Egy műfaj meg sokszor elvárja azt az egy bizonyos karakter formát.

2013. ápr. 3. 15:07
 16/18 anonim ***** válasza:
Én is először az rtl-een láttam a narutot ott megnéztem olyan 10 rész (még gyerekkoromban) nem tetszett, aztán mindig mindig vissza tért, és mindig elővettem hogy na hanyadik résznél is tartottam? aztán most megnéztem a Bleach-et és még a Bleaches részek alatt is a narutoról olvastam, úgyhogy mondom jó akk adok neki még egy esélyt... De csak rosszabb mint amire emlékeztem, Naruto gyerekesebb, idegesítőbb és meggondolatlanabb mint emlékeztem, sakura sem így rémlett.. Meg mi az a fekete "mása" (gondolata) ami mindig örjöng? Azt muszály mutatni az életkedvem is elment tőle xD 20 részi bírtam szenvedni vele, de hősiesen bejelentem megadom magam x'D
2013. ápr. 3. 16:32
 17/18 anonim ***** válasza:
nekem sem tetszik annyira... néha megnézek egy-egy részt kistesómmal (aki 6 éves) de nem tud megfogni. de kinek mi, engem pl. az inuyasha rántott be az animés világba még jó pár éve :)
2013. ápr. 4. 23:50
 18/18 anonim válasza:
Nem vagy egyedül, én is utálom azt az animét^^
2013. ápr. 5. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!