Hany anime reszt nezel meg egy nap?
Figyelt kérdés
Legyen az iskolai/munka nap vagy hetvege. :D
Itt foleg 22 perc koruli reszekre gondolok. Ki mennyit "pusztit" egy nap alatt? :)
Csak olyanok valaszoljanak akik neznek animeket!
2013. ápr. 1. 02:56
21/23 anonim válasza:
Én többet nézek egy nap 13-19 rész áltazrmlában mert este szeretem nézni de nem mindig este nézem.
22/23 anonim válasza:
hàát átlag 15-20 de ha jobban rá érek akkor megüti a 25-6is
23/23 anonim válasza:
Változó.
Van hogy napi 1-2 rész, néha egy 12 részes animét egyhuzamban végig nézek, de olyan is volt már, hogy egy egész hétig semmi. (bár az elég ritka)
A rekordom az napi kb 40-45 rész. Amikor a Narutot és a Shippuden-t néztem, letöltöttem a részeket és 1.5x(néha 2x) gyorsasággal néztem őket. Az op-t, ed-t átugrottam, így 1 óra alatt akár 4 részt is megnéztem:D
De mostanában csak napi 5-10 rész + szezonális animék heti 1 rész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!