Hany anime reszt nezel meg egy nap?
Legyen az iskolai/munka nap vagy hetvege. :D
Itt foleg 22 perc koruli reszekre gondolok. Ki mennyit "pusztit" egy nap alatt? :)
Csak olyanok valaszoljanak akik neznek animeket!
attól függ :) de a szünet valamelyik napján személyes rekordot döntöttem ami 21 rész volt :p (ha egyszer rákattanok valamire akkor engem aztán nem lehet elvontatni a gép elől xd)
Bár inkább olyan 5 körüli érték az átlagom hétköznap :D napi teendőim között van a napi minimum 1 anime rész :)
Én sulis napokon 12 részes, szünidőben 24-26 részes animéket nézek meg.
Tehát 1 nap szinte biztos, hogy megnézek egyet, ha nekiállok. Emellett van amit hétről hétre nézek.
És ezek után sem mondom magam animefannak, vagy otakunak. A sok népbutító műsor helyett nézek animéket.
Persze vannak kivételes napok mikor nem nézek meg egyben egy 24-26 részest. Meg most elkezdtem az OP-t, de mire ezt az 500 mittomén hány részt beérem... Próbáltam MAL- on összeállítani egy listát is, de nem volt türelmem mindent berakni. 32 anime körül megálltam.
Leginkább attól függ, hogy mit is nézek vagy hogy találok-e olyat, ami érdekel.
Iskolai napokon max. 8-12 körül este, attól függ mennyi időm/energiám van rá).
Hétvégén/szünetekben általában a többszázrészes shouneneket nézem, ha izgalmas és leköt, akkor 30-40 rész körül szoktam "fogyasztani".
De ha találok valami számomra igazán különleges animét, akkor abból csak napi (vagy akár heti) 1 részt szoktam megnézni.
Visszafogottan nézek napi 1-2 rész, de ha magával ragad az anime és nincs más nézhető műsor akkor kb 5-6 rész is akár egy animéből. De szemnek elég fárasztó ha többetnéznék így csak ennyit.
Maradjon más napra is úgy mint a tv-ében. :)
5. biztos, hogy hazudsz. Az fizikailag lehetetlen, hogy 30 részt megnézz 1 nap alatt. Nekem a 26 rész is eléggé húzós és 2 nap egymás után aligha tudok megnézni 26 részt.
Számoljunk úgy, hogy nem nézed meg az OP-t és az ED-t. Így kb. 20perc/rész.
30x20=600 (perc) (részek száma x idő)
600/24=25 (óra)
Mint tudjuk 1 nap 24 óra.
Tudom én, hogy internet, de figyelj mit mondasz :D
4. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!