Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Hany anime reszt nezel meg...

Hany anime reszt nezel meg egy nap?

Figyelt kérdés

Legyen az iskolai/munka nap vagy hetvege. :D

Itt foleg 22 perc koruli reszekre gondolok. Ki mennyit "pusztit" egy nap alatt? :)

Csak olyanok valaszoljanak akik neznek animeket!

2013. ápr. 1. 02:56
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
napi 12 rész + a szezonálisok , szóval van hogy 12 rész de van hogy 18-20 is ha egy nap sok szezonális jön fansubtól. Álltalában éjjel nézem szóval minden napom ilyen.
2013. ápr. 1. 02:58
 2/23 A kérdező kommentje:
Wow, akkor mar egy hardcore animessel van dolgunk. :D Egesz animek egy nap alatt. o.o Es mast is csinalsz kozben a neten vagy csak animezel?
2013. ápr. 1. 03:12
 3/23 anonim ***** válasza:

attól függ :) de a szünet valamelyik napján személyes rekordot döntöttem ami 21 rész volt :p (ha egyszer rákattanok valamire akkor engem aztán nem lehet elvontatni a gép elől xd)

Bár inkább olyan 5 körüli érték az átlagom hétköznap :D napi teendőim között van a napi minimum 1 anime rész :)

2013. ápr. 1. 08:26
 4/23 anonim ***** válasza:

Én sulis napokon 12 részes, szünidőben 24-26 részes animéket nézek meg.

Tehát 1 nap szinte biztos, hogy megnézek egyet, ha nekiállok. Emellett van amit hétről hétre nézek.

És ezek után sem mondom magam animefannak, vagy otakunak. A sok népbutító műsor helyett nézek animéket.

Persze vannak kivételes napok mikor nem nézek meg egyben egy 24-26 részest. Meg most elkezdtem az OP-t, de mire ezt az 500 mittomén hány részt beérem... Próbáltam MAL- on összeállítani egy listát is, de nem volt türelmem mindent berakni. 32 anime körül megálltam.

2013. ápr. 1. 08:49
 5/23 anonim ***** válasza:

Leginkább attól függ, hogy mit is nézek vagy hogy találok-e olyat, ami érdekel.

Iskolai napokon max. 8-12 körül este, attól függ mennyi időm/energiám van rá).

Hétvégén/szünetekben általában a többszázrészes shouneneket nézem, ha izgalmas és leköt, akkor 30-40 rész körül szoktam "fogyasztani".

De ha találok valami számomra igazán különleges animét, akkor abból csak napi (vagy akár heti) 1 részt szoktam megnézni.

2013. ápr. 1. 13:32
 6/23 anonim ***** válasza:

Visszafogottan nézek napi 1-2 rész, de ha magával ragad az anime és nincs más nézhető műsor akkor kb 5-6 rész is akár egy animéből. De szemnek elég fárasztó ha többetnéznék így csak ennyit.

Maradjon más napra is úgy mint a tv-ében. :)

2013. ápr. 1. 13:47
 7/23 anonim ***** válasza:

5. biztos, hogy hazudsz. Az fizikailag lehetetlen, hogy 30 részt megnézz 1 nap alatt. Nekem a 26 rész is eléggé húzós és 2 nap egymás után aligha tudok megnézni 26 részt.

Számoljunk úgy, hogy nem nézed meg az OP-t és az ED-t. Így kb. 20perc/rész.

30x20=600 (perc) (részek száma x idő)

600/24=25 (óra)

Mint tudjuk 1 nap 24 óra.

Tudom én, hogy internet, de figyelj mit mondasz :D

4. voltam

2013. ápr. 1. 14:53
 8/23 anonim ***** válasza:
Nem akarok beleszólni , de 1 rész 20 perces akkor 1 óra alatt 3 részt néz meg és akkor ha 3rész 1 óra , az x 10 30rész 10 óra
2013. ápr. 1. 15:33
 9/23 anonim ***** válasza:
10-15 :DDD
2013. ápr. 1. 16:40
 10/23 anonim ***** válasza:
Igen, rájöttem. Tényleg én hibáztam. A 600 at nem 24-el hanem 60 al kellet volna osztanom. Elnézést kérek.
2013. ápr. 1. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!