Miért gondolják sokan, hogy a Dragon Ball fektette le a shounen fight alapokat?
én nem gondolom azt, mert szerintem nagyo nem jó a DB
amúgy meg ennyi erővel bármi ami első volt az utánna következő többi is csak másolat?
szóval csak azért mondják sokan hogy a DB tette le az alapokat mert ez az első ilyen műfajú anime
sokan annyira oda vannak meg vissza a DB tól, de ez szerintem csak "divatból"...
"szóval csak azért mondják sokan hogy a DB tette le az alapokat mert ez az első ilyen műfajú anime"
Pont az a kérdés lényege, hogy nem.
A Kinnikuman az első ilyen műfajú anime, csak ma már nem annyira elterjedt, mert régebbi, mint a db.
"sokan annyira oda vannak meg vissza a DB tól, de ez szerintem csak "divatból"..."
Én nem sok mindenkit ismerek aki Dragon ball-t néz de én nem divatból nézem, hanem mert szeretem, és nekem ez a top 1 anime..legalább is a Z mert a GT nagyon szar lett :/ a kérdésre visszatérve meg igen szerintem is azért mert ez jobban elterjedt, népszerűbb volt
" amúgy meg ennyi erővel bármi ami első volt az utánna következő többi is csak másolat? "
A Bleach és a Naruto a Dragon Ballra épült de a kérdésre válaszolva: Szerintem amiatt mert sok anime a DBre épült mint ez a 2 és még mondhatnám a Yuyu Hakushot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!