Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Animések, ezeket a shouneneket...

Animések, ezeket a shouneneket ti hogy értékelnétek?

Figyelt kérdés

AMi jelenleg is fut az annyira áll egyenlőre :

Fairy Tail - 6-7et fog kapni ha vége .

One Piece - 9en áll

HxH 2011 - 9en áll

Dragon Ball - 7

Dragon Ball Zed - 8

Dragon Ball GT - 3

Katekyo Hitman Reborn - 7

Mar - 2

Yu Yu Hakusho - 7

Shaman King - 7

Pandora Hearts - 6

Naruto - 6

Naruto Shippuuden - 4en áll

Toriko - 6on áll

FMA - 7

FMAB - 10

Claymore - 10

Gintama - 8

Gintama' - 9

Gintama' En - 8on áll

2013. márc. 28. 13:34
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Narutonak sincs xD 1 falu harcol egy idióta szervezet ellen akik azt se tudják miért harcolnak és van egy vezérük aki idióta majd kiderül hogy a legnagyobb idióta tag az igazi vezér aztán kiderül hogy az az idióta társult egy emberrel akinek van egy még nagyobb idióta terve... Ráadásul a narutot mostanság igen elbasszák megpróbálják összekötni a történeteket mint az OP-nél scak nagyon gyengén ..
2013. márc. 31. 23:00
 12/22 anonim ***** válasza:
Nem érted a mondandóm lényegét :D Épp ezt írtam, hogy nagyon szerteágazó próbál lenni, de el van k*rva, a db-nek meg alapból nincs egy túlbonyolított története, de az legalább rendesen meg van csinálva, failok nélkül.
2013. márc. 31. 23:22
 13/22 anonim ***** válasza:

mindenki annyira mondja hogy a Naruto másolja a db de hogy lehet ez mikor tök más a történet és a szereplők. a db már túlzásba viszi ezt az egész képességesdit (pl el tud pusztítani egy bolygót-.-") nagyon gáz

jól van hogy a Naruto is kezd e efelé a stílus felé mozogni de akkor is a két anime közt irtó nagy a különbség

ja és én személy szerint utálom a szar grafikájú animéket

2013. márc. 31. 23:38
 14/22 A kérdező kommentje:
Ember , goku karakterét másolja majdnem az összes shounen , minimális változtatásokkal , az meg hogy nagy erejük van egy dolog , ennyierővel nevetséges hogy a kurama szétszed egy nemzetet..
2013. márc. 31. 23:55
 15/22 anonim ***** válasza:

a karakterét lehet de az aminét nem másolja, azért a 2 között van különbség

az meg azért elég gáz hogy azért pontoztak le mert utálom a DB-t

2013. ápr. 1. 00:05
 16/22 A kérdező kommentje:

Én nem pontozok senkit :D

Ha a DB-t utálod a Naruto-t is .

Ha a DB nincs akkor kishimoto most lehet nem naruto mangát rajzol hanem koldul :D

2013. ápr. 1. 00:08
 17/22 anonim ***** válasza:
te irtó hülye vagy komolyan bemagyarázod a hülyeségedet...-.-"
2013. ápr. 1. 00:10
 18/22 A kérdező kommentje:
Te magyarázod bele xD Nem értem miért nem lehet ezt elfogadni ? A DB volt az első shounen fight ... felépített valamit amit követtek nagyon sokan , a naruto is . Én nem mondom azt hogy annyira jó , viszont a narutonál biztosan jobb :D
2013. ápr. 1. 00:17
 19/22 anonim ***** válasza:

"ja és én személy szerint utálom a szar grafikájú animéket"

A narutonak is elég igénytelen a grafja már nem azért.

A naruto nem csak a db-n alapszik, a hunter x hunterből is sokat lopott. Kurapika karakterét egy az egyben lelopta kishi.

2013. ápr. 1. 08:11
 20/22 anonim ***** válasza:

bármit írtok a Naruto akkor is sokkal jobb a DB nél...

amúgy meg te kérdező vagy és a véleményünkre vagy kíváncsi, nekem ez a véleményem és nem fog változni akármit írtok

2013. ápr. 1. 10:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!