Bleach, Naruto, Yu yu hakusho. Ezekből szerintetek melyik a legjobb és miért? (Kérem csak olyan válaszoljon, aki látta mind a hármat)
Figyelt kérdés
2013. márc. 27. 10:30
11/15 anonim válasza:
A narutonak full ez a története xD Madara és Obito irreálisan idióta terve ..
12/15 anonim válasza:
Nem teljesen ugyanez. Először is a DBZ-ben mindig az volt h jön vki az említett dolgok vmelyikének végrehajtásáért majd megölik őt és ez kb 3szor megismétlődik és ennyiben kimerül a történet. A Narutoban Madara terve nem uralkodni vagy pusztítani hanem békét hozni, még akkor is ha erővel és nem igazi béke. De ennek legalább van története és nem minden rosszfiú ugyanolyan volt.
13/15 anonim válasza:
Számomra a Yu Yu hakusho. Többször is végig tudom nézni, míg a Bleach et az elején imádtam, de aztán olyan 200 rész után egyre jobban idegesített... A Narutoból meg láttam pár részt, de annyira nem fogott meg.
14/15 anonim válasza:
Yu Yu Hakusho a legjobb és olyan motivumokat is tartalmaz, amik benne vannak a japán mitologiában. Mikor harcolnak és mimondják a fegyver vagy a támadás nevét, akkor megáll a kép és japán írás jelenik meg, na az az egyik mitologiai elemek közé tsrtozik... És a zene, a zene a legjobb több mint 15 animét láttam, de ebben vannak a legjobb, battle, sad zenék.
15/15 anonim válasza:
Egyértelmüen a Yu Yu Hakusho...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!