Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek melyik a legjobb...

Szerintetek melyik a legjobb naruto játék xbox 360-ra és miért?

Figyelt kérdés
Szerintem a naruto shippuden ultimate ninja storm generations a legjobb :D

2012. okt. 31. 16:27
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a Naruto: Rise of a Ninja és a Naruto: The Broken Bond, mivel be lehet járni benne az egész terepet. A Generations nekem azért nem tetszik mivel folyton csak harcolni kell benne, és nem lehet bejárni benne a terepet.
2012. okt. 31. 18:03
 2/10 A kérdező kommentje:
Azok is nagyon jók. Köszönöm a választ. Még írjatok :D
2012. nov. 1. 07:53
 3/10 anonim ***** válasza:
Még a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2, Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generations van Xbox 360-ra. Meg nemsokára megjelenik a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3. Nincs több játék Xbox 360-ra.
2012. nov. 1. 17:55
 4/10 A kérdező kommentje:
tudom, már várom :D
2012. nov. 1. 22:19
 5/10 renato-n válasza:
Hát is-is.Mert pl. a broken bond a legjobb mászkálós,viszont harcilag a generations a legjobb.
2013. jan. 30. 22:44
 6/10 A kérdező kommentje:
Egyet értek, szerintem is harcban nagyon jó a generations
2013. febr. 6. 19:50
 7/10 anonim ***** válasza:
mindegyik jo de szerintem rise of ninja azért jo mert lehetet még normálisan mászkálni :D
2013. febr. 28. 15:38
 8/10 anonim ***** válasza:
kijött a ninja storm3 én speciel utálom a mászkálásokat az egész történetben az a leg unalmasabb és monotonabb nem tudom mit lehet benne élvezni de ízlések és pofonok hát sajna a ninja storm 3 ban is van bőven mászkálás de a látvány/harcok azok űber király epikusságosak nagyon jók és több mint 20 új karakter összesen több mint 80 irányítható karakter de ugye egymás ellen free battleban a legjobb játszani mert egymást jobban meglehet izzasztani mint a gép minket mert azért az sokkal bénább
2013. márc. 22. 21:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a Rise of a ninja viszi a prímet, nagyon tetszik :D A mászkálás, a harcok, a harctól kulon animált jutsu-k, nagyon bejon :)
2013. márc. 23. 19:24
 10/10 Ren-D ***** válasza:
#8 ha nézed az animét a mászkálós részekbe sokkal jobban beletudod magad élni mint a harcokba de nem a stormokra gondolok mert az semmit se ér,nagyon rossz lett a mászkálós módja folyton tekercsekkel teleportálgattam de nézd majd meg a broken bondt hát az nagyon jó lett.
2014. febr. 12. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!