Van előzménye/folytatása a sword art online animének?
Mert találtam ezt a fiatal kori képet Kiritoról: [link]
És nem emlékszem rá az animéből, pedig láttam végig háromszor is.
A sok észről neked kéne elgondolkoznod bogaram. Mint mondtam nem a véleményeddel van bajod hanem, hogy bárki feltesz egy S.A.O.-s kérdést, te egyből az elsők között vagy, aki megy és megpróbálja beoltani mind a kérdezőt, mind pedig az animét. Neked nem tetszik, sablonos, jó ez a véleményed, én tiszteletben tartom. De az, ahogy lehúzod és, ahogy próbálod mindenki torkán lenyomni, hogy hiba megnézni már túl megy egy határon.
A másik pedig, mint írtam az, hogy enyhén szólva egy önelégült egoista képe rajzolódik ki a hozzászólásaidból, aki Istennek képzeli magát, aki tud mindent az animékről. Egyébként 18 vagyok, és ismerősöm - 20 éves - is látta, és tetszett neki. Ennyit a gondolom széleskörű reprezentatív felmérésedről, hogy csak a kis tízéves taknyosoknak tetszik. A szóhasználatodból ítélve Téged inkább sorolnálak közéjük.
Azzal egyetértek, hogy az A.O.L. része gyenge lett, de a(z) S.A.O. nekem - és még sok embernek - bejött.
Én 25 éves vagyok (egyszer már írtam ide), és nekem is tetszik ez az anime, csak hogy erősítsem a #61-es válaszoló állítását.
Lefordítom neked mit próbál megértetni veled a #61-es válaszoló:
egyszer leírtad, hogy utálod/sz.r a SAO, rendben, megértettük! De nem kell még 500x leírnod hogy neked így meg úgy nem tetszik!!
Különben nem értem, miért ragadtok le ennél a sablon témánál. Nem tök mindegy hogy valami hasonlít valamire vagy sem? Enny erővel az első anime-t sablonozzák, mert az volt az első anime, és valaki megcsinálta a másodikat is....
Ez olyan tipikus női gondolkodás...
Kérdező, kérlek pontozd le eme nőszemélyt, úgy is egy csomót OFF-olt ide, jól leszedi malyd, könyörgöm!
(Ez nem tartozik igazán ide, de ha valakinek teljesen lepontozzák a válaszait, akkor kibannolnak, nem?)
Az csak pillanatnyi félregépelés volt, bocsi. :)
Ne kezd a Fairy Tail-la is. Ha neked nem tetszik hogy "sablonos", akkor ne nézd. Másnak attól még bejöhet, hogy "sablonos", és nem tartja sz.rnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!