Van előzménye/folytatása a sword art online animének?
Mert találtam ezt a fiatal kori képet Kiritoról: [link]
És nem emlékszem rá az animéből, pedig láttam végig háromszor is.
A gond itt csak az ,hogy mint ahogy a kép címe is írja, az nem Kirito :)
Egyébként, a sorozat a franchise első anime szériája, tehát előzménye nincs, folytatás meg még nincs bejelentve ugyan, de van rá igény szóval valószínű ,hogy lesz. Ha a érdekell a történet olvasd el a light novelleket, azok jobban is sikerültek mint az anime, meg bő 2 játékkal előrébb vannak.
Az nem fiatalkori kép istenem , egy másik animének a főszereplője , a Zero no Tsukaima ( [link] ) évadokból Hiraga Saito ( [link] ) . Annyi semmi köze nincs neki a swordartfoshoz . Remélem nem lesz folytatása mert baromira NEM érdemli meg hogy egy ilyen sablonos mindenhol összehányt ,logikátlan és gyerekes anime egy nevetséges mmorpgvel folytatást kapjon , sőt ahogy hallottam a GunGale Online az egyik legnevetségesebb arc lesz . Ez a 3/10 es Bleach szint , ugyan azt az arcot ismételgeti kisebb nagyobb változásokkal .
Ha kap valamit akkor inkább egy új rendező , kis story átírást meg egy full remake-t hogy ne legyen pocsék .
Pedig reménykedtem :(
De azért nem szép tőlük, hogy lelopták Kirito kinézetét.
Attól függetlenül maximum Saito másolata kirito .. sőt nemtudom így alap lekoppintásozol más animékét , a sao 1:1ben egy Greed Island és .hack koppintás ..
szóval inkább gondolkodj mielőtt hülyeséget írsz .
Akkor is koppintás az egész SAObármennyire is tettszik nekem is.
Na meg a 2 karakter nem hasonlít egymásra... a grafika is más...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!