Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Milyen animét fordítsunk?

Milyen animét fordítsunk?

Figyelt kérdés

Csináltunk egy fordító csapatot és tudni szeretnénk mik azok az animék,amiket megnéznétek, de nincs felirat hozzá. Esetleg mangát is írhattok.

[link]

Jelenleg az Amnesia,GJ-bu, Kanon c. animét visszük.

Olyat is írhattok ami félbe lett hagyva csak írjátok meg honnan kéne fordítani. Ill hentai,shounen ai, shoujo-ai és társait nem vállaljuk.

2013. márc. 7. 18:54
1 2 3 4 5
 11/50 A kérdező kommentje:

utolsó előtti, pont ilyeneket keresünk amiknek nincs sub, vagy félbe hagyták. :) Mert nem akarunk olyat fordítani amit már 1 vagy többen fordítanak. fölösleges. Köszi az oldalt.

utolsó is köszi

2013. márc. 8. 13:52
 12/50 A kérdező kommentje:
Goshuushou-Sama Ninomiya-Kun már fent van magyarral most kerestem rá
2013. márc. 8. 13:54
 13/50 anonim ***** válasza:
Igen látom már a Monstert se kezdjétek el már csinálják.
2013. márc. 8. 14:08
 14/50 anonim ***** válasza:

Amúgy a bdrip-ekhez szeretjük ha van jó felirat.

(blu-ray.)

2013. márc. 8. 14:10
 15/50 anonim ***** válasza:
Monster-t visza az AA csak sokat vállalnak és lassan jön , szerintem felesleges neki állni újra , nem kötöszködésből de hunsubberek közül a legjobbak mégha kevesen is vannak .
2013. márc. 8. 14:32
 16/50 anonim ***** válasza:
Detective Conant!^^ (mangát)
2013. márc. 8. 16:16
 17/50 anonim ***** válasza:
Engem speciel a Hunter X Hunter manga, Hajime no Ippo anime/manga, Berserk manga, Soul Eater manga érdekelne. Tudtommal egyiket se viszik, és mindegyik zseniális mű a maga műfajában.
2013. márc. 9. 00:50
 18/50 anonim ***** válasza:
Illetve szerintem célszerű lenne végigvinni az Elfen Lied mangát is. :) Előző voltam.
2013. márc. 9. 01:22
 19/50 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) Elleszünk egy darabig az biztos. Nem fogunk fénysebességgel haladni,mert csak 2-en vagyunk és még csak pár hete fordítgatunk, de igyekszünk
2013. márc. 9. 10:55
 20/50 anonim ***** válasza:

Szerintem mangának tök fölösleges lenne nekiállni , lehet hogy lenne nézőtök , de mongyuk egy Berserk mangát életben nem értek be 300+ fejezet , DC meg 850el lassan ...

Ha rám hallgattok maradjatok a felfüggesztett animéknél , viszonylag gyorsan meglennétek és lenne is rá nézőtök.

PL: Lucky Star , egyik legnagyobb poén sorozat és nincs rá sub

2013. márc. 9. 11:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!