Van már valamiféle hír a Naruto Shippuuden magyar szinkronáról? (elkezdi-e egyáltalán szinkrolnizálni az animax? )
Egyébként válaszolván az eredeti kérdésre: nincs róla hír. Egy éve még úgy volt, hogy talán, de mint tudjuk, azóta az Animax "csődbe ment", nem vesznek már meg több animét. És az Animax-osok is elbujdostak, nem tartják a rajongóikkal a kapcsolatot.
Hacsak nem indul egy új ilyen témájú csatorna vagy nem akarja valami más adó levetíteni a sorozatot, nem is nagyon készül hozzá szinkron a jövőben sem.
Egyesek mekkorákat tudnak hisztizni azon, hogy a magyar szinkron így-úgy milyen sz*r. Ennyire nem kell beleb*zulni az eredeti japán szinkronhangokba. Nem olyan vészes a magyar szinkron egyáltalán, sőt a poénos részeknél, a magyar szókincs pont kapóra jön, mert jobban feldobja a vicces jeleneteket, mint a japán halandzsa.
Nincs bajom egyébként a japán nyelvvel (van nekem egy rakás igen régi fekete-fehér szamurájos filmem feliratosan), én is már megnézetem az elejétől a végéig feliratosan a Narutót, de már tele volt a tököm a sok "dattebayo"-val. (Tudom, hogy a főszereplő egyedi szójárása ez, de már k*rva sok volt nekem hallgatni, hogy egy epizódban ötszázszor hallom).
Nem tudom egyesek mit tudnak hisztizni a szinkronon, megfigyeltem már, az ilyen nagy anime rajongóknál, divat lett utálni a magyar szinkront. Kár is letagadni. Az egész csak kényeskedés és hiszti.
Ez a te véleményed ...
Én bármit szívesebben nézek felirattal , nem csak animét .
Egyszerűen jobb ennyi , sőt 6éve mióta animét nézek ragadt rám egy kis japán is , pedig életben nem tanultam .
Az amerikai sorozatok miatt meg jó lett az angol kiejtésem , tavaly éretségiztem , 50%ban az angol sorozatokon múlt hogy átmentem , mert alig tanultam rá . Jó lehet szólogatni persze .. biztos csak véletlen , pedig szerintem nem az .
"Ez a te véleményed."
Nem! Pont erről írtam, hogy kár is letagadni, divatból utálják az anime rajongók a magyar szinkront. Nagyzolási mánia, trend és fanatizmus, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!