Szerintetek melyik karaktert cosplayeljem?
Egyszerűen csak nem tudok dönteni, ezért gondoltam, kikérem a TI véleményeteket.:D Áprilisi conra szerintetek melyik karaktert csináljam meg?:9
- Naruto (Naruto S.)
- Joker (the dark knight - Batman)
- Mario (Super Mario)
- Elizabeth (Gintama - igazából ezt lenne a legbonyolultabb megcsinálnom, így egy kicsit ódzkodom tőle, de szívesen megcsinálnám!:D)
- Luffy (One Piece)
- vagy csak simán varrok egy kimonót és abba bújok bele.:-)
Na? Szerintetek?:D
Őszintén szólva a felsoroltak nagy része igen népszerű karakter, tehát ha őnekik öltöznél, nagy valószínűséggel viszontlátnád a jelmezed a conon. De az én szívem Naruto felé húz, mert a listádból őt szeretem legjobban. :D
Ha eme szőkeséget választanád, akkor azt ajánlanám, hogy ne egyszerűen csak az átlagos ruháját csináld meg, hanem mondjuk a Sennin-módos változatot. (Erre gondolok konkrétan: [link]
De ez ugyebár csak egy javaslat. :) Remélem, azért majd sikerül választanod, és jó lesz a jelmezed. ^-^
Naruto-t semmiképpen SE!
Abból meg ratyi sao-s ratyitóból lessz a legtöbb , mert ezeket kapták fel a 14évesek mostanság . (és itt most nem a narutot szólom le)
Szerintem Elizabeth érdekesen nézhetki , nem lessz sok az biztos , Esetleg a mugiwara , de abból is lesz szerintem jópár .
Egyébként fiú vagy vagy lány ? Esetleg lehet tudnék ajánlani karaktert aki egyszerű és jól állna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!