Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tényleg van még olyan animés...

Tényleg van még olyan animés aki jobbnak tartja a Naruto-t a One Piece-nél?

Figyelt kérdés

Én az animés pályafutásomat a Naruto shippuuden kezdetén 2007-ben kezdtem , a Naruto-t favorizáltam , aztán fél évvel az NS indulása után elkezdtem más animéket nézni , rövidebbeket (közbe folymatosan követtem a Bleach-t is) , a One Piece-t is be próbáltam , de még 5x elkezdésre se tetszett , aztán a 400.résztől kezdtem bele és kb 40rész alatt megjött a kedvem hozzá és így hogy az eleje kicsit wtf ígyis végig néztem és azt kell hogy mondjam hogy ANNAK ELLENÉRE HOGY MOSTANRA MÁR KI NEM ÁLLHATOM A SHOUNEN FIGHTOKAT , SEINENEKET NÉZEK INKÁBB , VISZONT A ONE PIECE A LEGJOBB SHOUNEN.

Ti hogy vagytok vele ? Hosszabb válaszokat is szivesen fogadok és osztogatoma zöld kezeket.

2013. jan. 31. 18:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem a Naruto sokkal jobb, mint a One Piece.

Meg a Dragon Ball és a Bleach is.

2013. febr. 9. 11:41
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is a Narutóval kezdtem az animézést, valahogy sikerült túljutnom az első unalmasabb peridóuson, aztán már nem tudtam leállni. Visszagondolva fogalmam sincs, hogy lehetséges ez, talán kivételesen jó hangulatban voltam, vagy csak annyira untam az életemet, hogy mindegy volt, mit nézek. Két évig nem mondtam semmi rosszat a Narutóra, de most vagy tényleg kezd ellaposodni a történet, vagy csak kinőttem belőle. A One Piece-ből eddig 7 részt láttam, annyira nem fogott meg, hogy folytassam. Pedig semmi nem zárja ki, hogy a későbbiekben izgalmasabbá váljon. Tesómnak a kedvence, sokkal jobban szereti, mint a Narutót. Én tisztában vagyok vele, hogy a legtöbb anime eleje lapos, amíg meg nem ismerjük a szereplőket és az alaphelyzetet, egyszerűen nem tudnak mit kezdeni. Én viszont már ennek fényében sem vagyok képes folytatni, még ha mindenki ajánlja is. Egy anime igenis keltse fel az érdeklődésemet a kezdetek kezdetén, és tartsa is fenn!
2013. febr. 10. 14:18
 13/20 A kérdező kommentje:

Hát nekem se keltette fel egyből az érdeklődésem , sőt mondom nem egyszer kezdtem bele , aztán jó lett kalandos és jó arcok vannak benne. Szereplőkben is jobban csípem , egyedibbek az OP-ban a főszereplők , Luffy-ra és Zoro-ra lehetne rámondani hogy sablon , de később ha megismered őket rájösz hogy nem .

A one Pieceben lényegében , egy rakás idióta követ 1 idiótát , aki meg követ egy álmot és közben kalandoznak új ellenfelek stb , tipikus shounen fight ..

(innentól kisebb SPOILER)

De a narutoban is ugyanez a helyzet , egy falunyi ember küzd egy rakás idióta ellen(Akatsuki), akik követnek egy idiótát (Pein) , aki mint kiderült követ egy idiótát (Tobi) , Aki mint kiderül társult egy idiótával (Madara) .

Nem látom ebben sem a gondot , csak kevés a kaland ami kellene bele és ugye rengeteg a filler , a (lassan) 300rész fele filler.

De ha nézed a Bleach ott is , Ichigo mindent a lehető leggyorsabban elsajátítt .. Shinigami lett , ment lelkek világa , 2rész alatt Bankai , aztán megismerte a Vaizardokat azlett , aztán ment Hueko Mundo-ba Ulquiorra ellen Vasto Lord lett , Majd később Fullbringer is lett ...

2013. febr. 10. 14:59
 14/20 KoNaN ***** válasza:
Jogos jogos... de a karakterekkel való azonosulás a legfontosabb és sokkal inkább érzed át a Naruto meg a Bleach béli karaktereket mint a One Piece-ben. Persze lehet mindenkinél más de xD Luffy olyan mintha mindig be lenne tépve... :DD
2013. febr. 10. 23:07
 15/20 A kérdező kommentje:

Igen , de a naruto meg a blícs béli karakterek erősen építtenek a sablonra , míg az OP-be mindenkinek van egyedisége karakterekben pont ezért erősek.

Amúgy ha Luffy-t tartod beszívottnak akkor nézd meg a Shaman King-et , Yoh Asakura igazi beszívott csávó xD

2013. febr. 10. 23:39
 16/20 KoNaN ***** válasza:
Ismerem :D kicsiként nagyon bírtam xD minden animében van zabálós figura igaz? x)
2013. febr. 12. 21:07
 17/20 anonim válasza:

Számomra a One Piece a befutó.

Hozzátok hasonlóan én is a Narutoval kezdtem, mert eleinte nagyon érdekes volt és nem szakadt el a világától. A Shippuuden viszont már más tészta, amit felépített a sima Naruto, azt a Shippuuden megcáfolta. Azt melyik elmebeteg veszi be, hogy egy gonoszságból álló démon a főhős hatására csupa szív öleb lesz? Arról nem beszélve, hogy az egész már csak DB koppintás. Naruto átváltozik SSJ2-be és lezúzza az ellenfeleket, utána jön egy még erősebb és hirtelen egy eddig nem ismert edzés végett egy olyan technikát vet be, amiről említést sem tesznek. Az egész egy vicc. Aki meg olvassa a mangát, és nincs elvakulva a fanatizmustól rengeteg hibát felfedez. De nem apró hibákról van szó, hanem hihetetlenül nagyokról.

A történetében egyetlen karakter volt szimpatikus, Rock Lee.

A One Piece viszont sokkalta másabb. Az animével kezdtem, de nem bírtam sokáig, és abbahagytam. Később belekóstoltam a mangába és akkor hirtelen megkedveltem, mert nem kellet nézni az unalommal teli jeleneteket(mert azért akad benne). Amikor már elérkeztem az Arabasta Arcig elkezdtem nézni az Animét az elejétől, addigra már képben voltam, és szerettem is. Sok érdekes jelenetet tettek bele, amit a mangába nem, így megszerettem. Sok támadás sokkal élvezhetőbb az enimében, mint a mangában pl. a "Király Akarata" nagyon szimpi lett :D

Egyébként pedig az igazi áttörést Marineford-ban érte el mind a manga, mind az anime. Mert eddig nem nagyon volt példa arra, hogy úgy reagáljon a főhős, mint itt Ace-nél.

Itt valami hihetetlen jó lett a szinkron az animében is.

Arról nem beszélve, hogy ilyen hosszú idő alatt még mindig nem pusztítanak bolygókat.

A karakterek időnként remek viccforrások és mind rendelkeznek EGYEDI személyiséggel.

A történet 700 kiadott manga fejezet után is érdekes(sok fő kérdésre még mindig nincs válasz, de még utalás sem).

Az evést illetően pedig: igen. manapság már minden főhős sokat eszik, ez a DB-ban volt először és azóta bevett szokás. De ez a One Piece-nél elnézhető, hisz az alkotója sokáig segéd volt a DB csapatban(sőt a db alkotója segített megteremteni egyes karaktereket is).

Egyébként ajánlom a Fairy Tail-t. Messze megelőzi a Narutot és nem lehet panasz a rajzolásra sem! Hihetetlen ütemben készülnek a fejezeteke, ha figyelembe vesszük a belefektetett munkát.

[link]

Idő múlásával nem romlott, hanem javult a kidolgozottsága(és itt normálisan néznek ki a lányok is)

[link]

Ezt a képet találtam a legértékelhetőbbnek(lehet van jobb, de nem akarom végiglapozni az egész mangát.

2013. ápr. 5. 15:23
 18/20 Sveacer ***** válasza:
A DB-nek szarabb a grafikája mint a One Piece-nek pedig az is 99-es amúgy a One piece é a Fairy tail a nyerő
2013. júl. 8. 20:30
 19/20 Stanley94 válasza:
Az OP jobb mint a Naruto vgy a Bleach lattam oket a naruto mostan eleg szar mert varni kell amig lesz valami erdekes benne a Bleach be klassz volt hogy lehetett latni hogy fejlodot Ichigo az OP ba sokkal joval tobb kaland es jo arcok vannak mint a masik kettobe vagy a DB be szerintem az OP a befuto az animek kozott
2015. dec. 1. 16:50
 20/20 anonim válasza:

Én a Narutot láttam először,(nekem nagyon tetszett és ajánlom mindenkinek)ezért az marad az örök kedvencem bármennyire is jó egy másik,de a One Piece a 2.a listán bár először nem tetszett,de mostmár imádom!

Nekem ez a véleményem.

2016. okt. 9. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!