A NARUTO-ban miért öli meg Kakashi Rin-t?
Utolsó válaszoló:
Akkor miért nem olvasod a mangát, ha ennyire zavar a spoiler? Semeddig sem tartana megkeresni a neten, hisz heti rendszerességgel jönnek ki a legújabb részek lefordítva is
Ki vagy te ahoz hogy te mond meg mikor olvassak milyen mangát ..
Gondolkodj már , csak átfogalmazza a KU*VA KÉRDÉST ÉS MÁRIS NEM EPIC SPOILER. 10éves szinten vagytok komolyan . Világ egyik legnagyobb bűne a spoiler...
Akkor most elmondom kultúráltan: Hogy magamból induljak ki, én speciál kb. 1 éve csak a távolból figyelem a naruto eseményeit (anime, manga, pl. hány fejezet jelenik meg amit még nem láttam, filler évadok stb.). Terveim között szerepel, hogy majd a jövőben, mikor is elég anyag összegyűlt tartok egy naruto-maratont, ami legalább 2-3 hetes lesz és közben azon röhögök, hogy a többiek egy egész hetet sírnak a kövi rész megjelenéséig.
Na már most, én naiv hülyegyerek időközben felnézek a GYIK-ra a figyelt kulcsszavaim közé, mint az 'anime' vagy a 'manga'. Mivel az általános iskolát már sikerrel kijártam (azaz megtanultam olvasni), így az 1-2 másodperc alatt, míg a sasszemem megakad a NARUTO kezdetű kérdésen, az információ visszafordíthatatlanul eljut az agyamba, létrehozva egy K*RVA NAGY SPOILERT! Akár igaz, akár nem az állítás attól még spoiler marad és nem hiszem hogy beletört volna a kezed, ha bepötyögöd a kérdés elé a figyelmeztetést!
"Ki vagy te ahoz hogy te mond meg mikor olvassak milyen mangát" Te még a válaszomat sem tudod értelmezni? -_-
Én csak ennyit mondtam:
A kérdező most nem tehet róla , hogy te nem olvasod a mangát!
És nem azt mondtam h akkor most áljál rá te is és olvasd!! Meg amúgy te vagy 10 éves szinten . A trágárságod mindent leír rólad.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!