Milyen guro lolitas animék vannak magyar szinkronnal?
Figyelt kérdés
Szívesen megnéztem volna az Another-t, de sajna nincs lefordítva.:(2013. jan. 26. 15:57
1/10 anonim válasza:
szinkronnal nem fogsz tul sok animét megnézni am az another fent van magyar FELIRATTAL az is jó és eredeti nyelven sztem élvezetesebb nézni
2/10 anonim válasza:
Sokkal jobb felirattal .
Egyébként az Another nem Guro , egyátalán nincs benne sok vér és a Guro-t leggyakrabban szexuális tartalomra szokták mondani.
Kevés animére van szinkron , jogosan a magyar szinkron egy kalap ****-t nem ér...
3/10 A kérdező kommentje:
Rájöttem, hogy nem guro, csak a szemfedős lányból gondoltam....
Egyébként én véreset keresek.
2013. jan. 28. 12:00
4/10 sKillEr96 válasza:
Elfen Lied, Higurashi No Naku Koro Ni
5/10 anonim válasza:
Gantz
Claymore
Hokuto no Ken
Hellsing Ultimate
Kara no Kyoukai
Mousou Dairinin
Blood-C (egyik legvéresebb és kegyetlenebb anime , ennek ellenére történetileg egy kalap sz*r)
Blood+
6/10 sKillEr96 válasza:
ja, de az enyeim nincsenek sajna csak felirattal, magyarul\angolul
7/10 anonim válasza:
hát ott a one punch man
szerintem véres,vicces
8/10 anonim válasza:
A corpse party, blood c... A blood c csak a végén igazán véres de a party na azhmmmmm 😋
9/10 anonim válasza:
8as vagyok. Ott van meg a tokyo ghoul is, shiki, érdekes véres:)
10/10 anonim válasza:
Meginn 8as.
Hidd el hogy felirattal sokkkkkkkal jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!