Szerintetek lesz folytatasa a Rozen maiden-nek? Van valami hir felole?
Figyelt kérdés
Annyi minden tisztazatlan meg az ova utan is az animeben, a hetedik baba pontos kilete, az a nyul, meg a hamis Rozen kilete(elfelejtettem a nevuket xD)... es meg maga az Alice jatek is homalyos. A mangaban van valami ami ezekre a kerdesekre valaszt ad??? vagy lattok eselyt ujabb evadra???2013. jan. 12. 14:15
1/3 anonim válasza:
Szia szerintem tuti nem lesz folytatása mert az animét már elég rég kiadták.De egy fórumon olvastam hogy Alice maga Shinku(a szőke baba)volt.
2/3 anonim válasza:
Én pont tegnap olvastam, hogy lesz, volt aki azt írta, hogy még a nyáron. :) ( [link]
3/3 A kérdező kommentje:
jajjjj *.* csak legyen tenyleg ...istenem koszonom :D imadom az animet
koszi a valaszt :*
2013. júl. 7. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!