Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Csak szerintem ilyen a Shugo...

Valaki vagyok oké? kérdése:

Csak szerintem ilyen a Shugo Chara anime?

Figyelt kérdés

Szerintem a történet egész jó, főleg az Amuto (Amuto= Ikuto & Amu) pillanatok, mert amiket Ikuto néha mondani, vagy csinálni tud, az olyan röhejesen hat Amura , és persze a nézőre.

Sok szereplőt nagyon rendkívülire készítenek,hogy a nézőt erősebben bele merítse a történetbe. Ez nem rossz, de néha azért kicsit nagyon hülyén érzed magad, a Mahou Shounen (mágikus fiú) részekkel.

Lehet hogy sokakat nem különösen zavarja, de engem szörnyen az, hogyha már Mahou Shoujo, akkor már legyen Mahou Shounen(mágikus fiú) is, ami nem létezik, de hogy megmondjam, szörnyű (szerintem) a végeredmény. Azért az oké, hogy a lány rózsaszín flancos göncben van, de hogy a fiú átváltozik ilyen bodros fodros hányadékba, az szörnyűűűűű. Nem tagadom, Ikuton halálosan helyes a macskafül meg farok, de aztán a többi az átváltozásban lehetetlenül meleg szerkó. Zavarja a szemem...

Még az is idegesít, hogy nagyon gyerekes, de néha komindottan perverz dolog(ha megérted) van benne. Inkább egy "if you know what I mean" mémet kéne az olyan részekhez beilleszteni, és ugy hagyni.

... EZ jól esett.

2012. dec. 28. 11:07
 1/8 anonim ***** válasza:

Ilyen anime is kell .. Tipikus fantasy shoujo anime volt .

Nem mindenkinek kell tetszenie ..

Nekem se tetszett a múlt szezon "gyöngye" (a sao) , sőt kb 1 kalap ....lett , mégis sokan odavannak érte .

Ahogy látom a kommenteket a ezut a fajta shoujot kajálja a nép.

Meg igazából nem 10-18év közötti lányoknak szól szóval ...

2012. dec. 28. 21:11
 2/8 anonim ***** válasza:

A Shugo Chara szerintem nem egy rossz anime. Ahogy mondtad a fiúknál a fodros-bodros dolgot, nem mindenkinél ilyen. Tadase ruhája azért ilyen pl mert övé ez a királyos cucc, aztán a királyok mégis mibe öltöznek? Több fodor vana ruhájukon mint amit egy lány el tud képzelni. A többieknek szerintem meg jó ruhájuk van. Ikutonak, Nagihikonak, Kairinak, Soumának is jó a ruhája.

Aztán a gyerekes dolog, a Shugo Chara korhatára megkaphatná a 6-ot. Nem kimondottan a tinilányoknak csinálták (bár eleve ez lenne a shoujo) inkább fiatalabbaknak, ezt mutatja a kevés romantika, és stb rész. Ezért gondoltak az idősebb lányokra, és itt jön be pár olyan dolog ami miatt mindkét korosztályt magába foglalja.

Itt is mint a többinél, a manga jobb, csak nincs fordítás :)

2012. dec. 29. 11:45
 3/8 anonim ***** válasza:

Egyet értek az előttem szólókkal mindenben; nem muszáj hogy mindenkinek ez legyen a kedvence. Én addig el-el nézegettem amíg jött a Shugo Chara Party avagy Shugo Chara Doki Doki; nem csak az rontotta le hogy az anime fele részében hülyeség van hanem az is hogy egy tök fölös lánykát bele raktak. Igaz néhányaknak biztos megforgatja a gyomrát Tadase átváltozása de semmi nem lehet tökéletes.

Én 11 éves koromban láttam és valamennyire el voltam vele.

Lehet fiatalabbaknak szánták, meg lányoknak; akkor így van, de nem minden shujo kislányoknak készült.

Nem tudok hirtelen minden egyes mondatodra válaszolni, de nálam elérte a 7/10-et.

2012. dec. 29. 13:08
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi, mindenkinek :) Jó tudni mi mások véleményét.
2012. dec. 31. 17:29
 5/8 A kérdező kommentje:
Amugy én a mangát olvastam, anime töredékét láttam.
2012. dec. 31. 21:20
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem egy elég jól kitalált eredeti anime, bár a vége siralmas, de a manga... na az üt :)

Ikuto karakterét is jól megformálták /kedvenc szereplőm :3/

csakúgy mint a többiét.

Viszont a Tadase dologgal egyet kell értenem...

2012. dec. 31. 22:40
 7/8 A kérdező kommentje:
Ahahahaa. Én is a mangát bírom jobban mint az animét. Legtöbb shoujonál az van, hogy a manga egész jó, de az animét valahogyan szörnyen összecsapják. De es csak az én véleményem :))
2013. jan. 4. 20:45
 8/8 anonim válasza:

Szerintem nagyon furcsa , hogy Ikuto beleszeret a nála 6-8 évvel ( attól függ , hogy anime , vagy manga ) fiatalabb Amuba ... Ez nagyon durva ... 17 évesen egy 9-11 éves lányt szeret O.O

Meg azt se tudom , hogy hogy lett megírva az egész sztori , mert egy olyan idős lány , mint az Amu , nem így reagálna az Ikuto dolgaira ...

2013. júl. 10. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!