Animések, csak szerintem lett a SAO egy közepes anime?
Eleje jó volt , aztán elég gáz lett az egész .
14.részben pofára ejtettek , majd jött a sablon story...
A főszereplő egy tömegshounen karakter , a mellékszereplők egyátalán nem illenek a képpbe.
A dráma annyira mű hogy ennél már szánalmasabb nem lehetne ..
A végefele már klisé klisé hátán ...
Ezt a gyenge történetet sem bírja követni folyamatosan mellékstorykon jár az anime , olyan mellékszálakon aminek semmi értelme ?
Ahogy észre vettem , azoka hypolják akik kevés animét láttak vagy nagyon fiatalok ..
Az elején még nekem is tetszett, de mostmár úgy vagyok vele, hogy csak azért nézem tovább mert elkezdtem és nemszép dolog félbehagyni :D
De mal-on kb 7 pontot kap..részemről
Tudod az egész animével az volt a baj, hogy ezt simán megcsinálhatták volna sokszázrészesre mert az első játék száz szintje ugye elég gazdag táptalaj lett volna, utánna megint sokszázrész a 2. játékban, de 25 rész úgy hogy a felén már más játék van az kevés, 2 évet csesznek el az első játékban, ha ebből egy kicsit többet látunk drámaibbnak érezzük a másik játékba ragadt asunát. A főszereplő meg tömegshounen karakter, azért mert ez egy tömegshounen :D a mellékszereplők illenek ugye, kell neki egy rajongótábor, hogy elhiggyük ő mekkora király. A drámai helyzet az annyira nem is lenne mű, mert ha belegondolsz szr lehet ,hogy 2 évet leélsz kvázi családot alapítasz házat veszel, kibszott félisten vagy aztán csak puff vissza kerülsz a való életbe a csajod meg ráadásul agyhalott. Klissének is persze ,hogy klissé, tömegshounenről beszélünk. A mellékstory részt nem igazán értem,igen ide oda baszakszik a főhős random emberekkel, de egy mmoba ugye ez előfordul, mert a cél ugyaaz és többen egyszerűbb.
Ennek azanimének az egyetlen baja az, hogy rövid. Nem kell semmi egyebet belemagyarázni a kidolgozatlan karakterek és mellékszereplők a tömegshounenek velejárói. Itt ugye az volt a baj ,hogy ilyesmit nem láttunk még ilyen kevés részbe sűríteni ,úgy ,hogy közben voltak totál jellegtelen szr értelmetlen részek, amikor semmi nem történik. Engem igazából a jellegtelen fanservice zavart. Nem értettem a kishug karijáak miért csinált indokolatlanul nagy melleket, nem értettem ki az a hülye aki úgygondolja hogy egy játékban az adminok egy taknyot választanak kinézetül, nem pedig a legmenőbb páncélban feszítő hőslovagot. Nem értem a tentacle rape minek, nemértem az NTR minek. De ami a legjobban bosszant, az a logikai buktatók végtelen halmaza. Az elején világosan megmondja a főhősünk elveszti a kis dualwield kardforgató tehetségét, aztán csak hogy hugi bugyit villantson simán lerántja a seggéről a kardot és ugyanúgy kettővel nyomul.
Igazából az alapötlet jó, meg voltak benne kreatív dolgok, de a legjobb kifejezés rá az ,hogy össze lett csapva, ezt sajnos el kell fogadni. Amit nemértek, hogy mi ez a nagy rage körülötte? Most tényleg mindenki ezen rágta a körmeit ,hogy krvajó sorozat lesz? Én megnéztem rábólintottam ,hogy ügyes próbálkozás, azt el van felejtve.
Szerintem inkább az a baja hogy folyamatosan az értelmetlen mellékszálakon jár , mert ha nem csapják ezzel össze sokkal többet láthattunk volna az első játékból.
És ahogy ricz bá mondta : "Ha ez romantika, akkor a Romeó és Júlia Shakespeare-dráma egy űrbéli démonvadászok gyülekezetének belezős, véres és szexuális kalandjainak elmesélése a Warhammer 40,000 világában..." - Ricz
És igaza van.
A második játék meg kiszámíthatóbb nem is lehetett volna már .
És pont ezek miatt van nagyon messze egy jó animétől !
Jó az 1 dolog hogy a "kezdő" animések éljenzik hogy mekkora eredeti , de még a története se az . A .hack// és a HxH Greed Island OVA is nagyon hasonló , ráaádul ezek 2002-es animék ...
21:02 - mit nem értesz rajta ?
Konkrétan az egész animében a story helyett adják a mellékszálakat ...
2ik rész után ahelyett hogy megmutattak volna bármitis , ugrottak 2évad , jött a guildes mellékszál , majd a silicás , majd a nyomozós , a kardkovácsos , stb... olyan mellékszálak aminek történetben nincs szerepük , legalábbis a 90%uknak.
Van egy történet azt kellett volna vinni , ehelyett kaptunk fanservice-vel megspékelt mellékstorykat amiknek semmi értelme ..
Én is részben úgy gondolom mint a 2. kommentelő. Ha szépen kifejtik ezt mondjuk 150 részben sokkal jobb lenne. Túl sok mindent zsúfoltak bele ebbe a 25 részbe. 2 év alig 15 rész alatt telik el... Ez kicsit gyors szerintem. Na meg ugye a sok mellékszál, ez sem lenne baj, ha hosszabb lenne. Így 25 részből kb 13-15 rész nem a story része.
Csak egy baj van... Mégpedig, hogy tetszik nekem.
Az igaz, hogy 14 éves vagyok, de mangákat 6 éve olvasok és közben szinkronos animét néztem. Talán 8 éves koromtól kezdve tudom rendesen olvasni a feliratos animéket. Tehát nem kell leállítani minden szövegnél, ugye ez 8 év manga olvasás, 6 év anime nézés +előtte nézegettem ezeket az Inuyasha, DragonBall,YuYuHakusho,YuGiOh stb....
Tapasztalataim szerint a 12-24 részes animék kb 20-30%- a olyan, hogy az eleje király, a közepe nem rossz, de az elejéhez képest többet vártam volna tőle, majd a vége ismét nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!