Melyik Ben 10 sorozat a kedvenced?
Nekem a sima Ben 10 tetszett leginkább.
A sorrend nálam pont az, ahogy jönnek sorban, szóval:
1. Ben10
2. Ben 10 Alien Force
3. Ben 10 Ultimate Alien
4. Ben 10 Omniverse
Valahogy az Ultimate Alienben volt pár unalmas rész, az Omniverzumból ugyan még sok részt nem láttam mert új, de halál unalmasnak tűnik. A sima Ben 10 meg a Ben 10 és az idegen erők volt nagyon jó.
Nekem az alap Ben 10 tetszik legjobban. Igaz a többiből nem is láttam olyan sok részt de amiket láttam nem tetszettek annyira mint az alap.
Gwen abban a legjobb :)
mi fogott meg az omniverzumban?
Egyébként a többi annak az előzménye, tehát érdemes megnézni, ha van időd :) jók nagyon, főleg az első kettő.
Elfogultnak hangozhatok, de az tetszett benne, hogy majdnem ugyanaz a "brigád" készíti, mint egyik kedvenc egykori rajzfilmem (Transformers: Animated), és miután azt pár éve kaszálták, az Omniverzum félig-meddig betölti az űrt a lelkemben.
Egyébként néztem az első szezont is, nem volt rossz, de utána valahogy elvesztem a folytatások sokaságában.
Bocs, de feltűnt hogy "ANIME"
Csak szólok hogy nem anime.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!