Legjobb animék?
Kérdés adott , műfaj yaoi kivételével minden jöhet .
SAO szerű összecsapott unalmas sablonos szenvedéses animéket nem kérek !
Lehetőleg valami történetileg is nagyon jót ! (Code Geass,Steins;Gate , Death Note , HagaRen (2009) )
Kihagyják az én kedvenceimet?
Owari no sheraph
Hakkeden Toutou Hakken Ibun
Tegami Bachi
Noragami / 2. évad: Noragami aragoto
Fullmetal Alchemis Broterhood
Nekem nagyon tetszettek. (Főleg a Hakked Toutou Hakken Ibun és az Owari no sheraph) Remélem neked is fognak! ^^
- One Piece
- Lovely Complex
- Canon
- Clannad
- Death Parade
Szia!
Top 10:
-Yugioh (arc-v;gx;5sds;dm;zexal)
-Attack on titan
-ao no exorcist
-Noragami
-Nisekoi
-Highschool DxD
-Natsume yoinchou (pontosan nem tudom hogy írják)
-danmachi
-kamigami no asobi
-Hataraku Maou-sama
Ezek a kedvenceim <3
Toradora
No game No life
Regalia
Soul Eater
Noragami
Another
Angel Beats
Mirai Nikki
Watamote
AnoHana
Tokyo Ghoul
Totoro
Charlotte
Say I Love You
Death Note
The world is still beautiful
Plastic memories
Harmony
Danganronpa
Kamisama Hajimemashita
Occultic nice
Shuumatsu no Izetta
Nichijou
Spice and wolf
Himouto
Toradora
Re:zero
Boku dake ga Inai Machi
Hyouka
Kyoukai no Kanata
Higurashi No Naku Koro Ni
Diabolik Lovers
Amnesia
Hand Shakers
Last Exile
Sakasama no Patema
Kobayashi-san Chi no Maif Dragon
Hai to Gensou no Grimgar
Air
Ef-a tale of melodies
Black Butler
Makai Ouji:Devils and Realist
Hidan no Aria
Date a Live
:3
Nem tudom, ki írta az Owari no Seraph-ot, de az a SAO-nál sokkal rosszabb ._.
Amúgy az én kedvenceim:
Kuzu no Honkai - szerelmi történet, de nem a szokásos nyáladzás, hanem kicsit mélyebb témájú
Yumekui Merry - aranyos kis anime, a történet kreativitása tetszett meg, meg amúgy Merry karaktere is szimpi
Zero kara Hajimeru Mahou no Sho - tetszik a benne megjelenített világkép, és a történet is jó, csak kéne neki folytatás :)
Mayo Chiki és Inu x Boku SS - habár az IxB SS fantasy, a másik meg nem, mégis számomra nagyon hasonlóak, mert egy-egy különleges és szokatlan szerelmi történetet mutatnak be. Mindkettő nagyon aranyos.
Magi és Fairy Tail - ezt a kettőt is egy kalap alá veszem, de ezek tematikában is hasonlóak. Mindkettő nagyon humoros, akciódús és szórakoztató.
Akatsuki no Yona - nem tudom, miért, de engem valahogy Mulan-ra emlékeztet XD Viszont nagyon jó a story minden egyes kicsi részletével együtt: kidolgozott szerelmi szál(ak), jó cselekményszövés, érdekes történetalakítás, a szép grafika csak cseresznye a a tejszínhab tetején.
Akame ga Kill! - úgy érzem, nem hagy elég időt a karakterek megismerésére, ezzel azt akarom mondani, hogy túl rövid. Tetszett, hogy nem a szokásos, kiszámítható happy end a vége, nagyon bírtam a szereplőket és azt, hogy ha valakit leszúrtak, akkor az reálisan meghalt, és nem éledt újjá valami csoda által.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!