Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Legjobb animék?

Legjobb animék?

Figyelt kérdés

Kérdés adott , műfaj yaoi kivételével minden jöhet .

SAO szerű összecsapott unalmas sablonos szenvedéses animéket nem kérek !

Lehetőleg valami történetileg is nagyon jót ! (Code Geass,Steins;Gate , Death Note , HagaRen (2009) )

2012. dec. 13. 21:17
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
60%

Nekem örök kedvencem a Naruto Shippuuden, bár a sima Naruto sem rossz. A zenéi tök jók, karaktereket is nagyon meg lehet szeretni :)

Másik kedvenc: Fairy Tail. Nekem a történet nagyon tetszik, de ott inkább a karakterekre fektetnek hangsúlyt. A zenéje nekem kimondottan tetszik. Kb. 160-170 résznél tartott, amikor én abbahagytam, a végén lévő fillertől elment a kedven :/

Akkor, Wolf's Rain: szerintem nem túl ismert, nagyon jó történet, zenéivel nincs gond, nagyon tetszik (de valami baj lehet velem, mert már harmadjára kezdtem el nézni, és még mindig nem fejeztem be :/)

Van még a Full Metal Panic, ami szerintem tök vicces, és alapból is jó történet (a Fumoffu a legjobb :))

Lovely Complex: kicsit ugyan sablonos és szenvedős (bocs érte), de engem mindig megnevettet, aranyos történet :)

van az Elfen lied (amit már többen írtak), és van a Chobits, amiről azt mondják, hogy azb E.l.-ről koppintották. Szerintem ez egyáltalán nem igaz, semmi közük egymáshoz, de ugyanakkor mindkettő tök jó.

Azt hiszem ennyi, nem láttam még sok animét (nem tudom mik azok, hogy shounen, shoujo meg ilyenek), de amit láttam, azt bátran ajánlanám. :))

Remélem tudtam segíteni, bye :)

2013. máj. 21. 16:45
 22/48 Swatnorbi válasza:
Nekem a Fairy Tail jött be.
2013. aug. 13. 10:29
 23/48 anonim ***** válasza:
100%

-Darker Than Black

- Blue exorcist

- ToraDora

- Another

- angel beats

- Hellsing

- Vampire Knight

- Mirai Nikki

- Hetalia

- Durarara

ezek nem rosszak :)

2013. szept. 21. 21:20
 24/48 anonim válasza:

Nekem nagyon bejött a Naruto/Naruto Shippuuden szerintem ha van időd akkor látnod kell az összes részt. Bár az utóbbi 20-30 rész full filler volt, érdemesebb a mangát olvasni.

Még ami nálam a best címét kapja, az a Bleach. Ugyanúgy hosszú, de kicsit sem unalmas és minden megvan benne ami egy shounenhez kellhet.. Nálam Urahara a kedvenc, őt nem lehet nem bírni.

Ezen kívül, amire magyarázatot mellé nem adnék (mert szimplán jók és tetszettek):

-Ao no Exorcist - "A demon who kills demons, Rin Okumura." Ennyivel tudnám elmagyarázni. XD

-Lovely Complex - már többen is írták, megerősítem hogy aranyos kis anime.

-Kissxsis - mangában jobb, viszont OLTÁRI! :)

-Kuroshitsuji - KÖTELEZŐ, HA ANIME FAN VAGY!

Van még Attack on Titan ami ongoing, és nekem ugyanúgy tetszik mint a SAO (akárki akármit mond, az hogy sablonos meg szar mind csak bebeszélés). Ugyanúgy az AoT-ra is mondják hogy túl fanolják és ezért nem nézik. Azért nem nézni egy animét mert sokan szeretik? Hagyjuk már.. És ők a nagy otakuk. :D Na de témára vissza.

Fairy Tail: Nagyon király anime király szereplőkkel. Nálam Gajeel meg Natsu verhetetlen, de ezis ízlések és pofonok, ki mit szeret.

Hirtelen nem jut több eszembe. Tudom voltak már amiket mások is írtak, azokat csak megerősítem. Emellett láttam még kb 15-20 kisebb animét amik ugyanúgy jók voltak, csak vagy írták vagy nem jut eszembe. Ha még eszembe jutna valami tuti kiposztolom ide. Amúgy nekem is sok új anime jött most ennél a kérdésnél be, szóval a válaszadóknak énis köszönöm!

Jó szórakozást! ;)

2013. szept. 22. 10:32
 25/48 A kérdező kommentje:

"Azért nem nézni egy animét mert sokan szeretik? Hagyjuk már.. És ők a nagy otakuk. :D"

Erősen látszik hogy a shounen szintet erősíted még, nem a túlstárolással van baj, hanem azzal hogy mellé még a közép szintet sem bírja hozni, és a Shingeki is egy ilyen dolog. De, merőben más a kettő, már a sao és a shingeki. A Sao egyszerűen bugyuta roszul megírt illetve sablonos. A Shingeki egy jó sorozat lehetett volna ha várnak még vele, így viszont nekem azt ne mond hogy ennyi elég? 23-24 rész alatt alig történt pár dolog, ha a malos pontozásban nézed a 9.0 környékét nézed, F/Z vagy egy Code Geass 25 rész alatt is hatalmasat alkotott. Szóval jah, szerintem Shingeki legnagyobb gondja az hogy szarul adaptálják, vagy várni kellett volna vele vagy 12 részbe belerakni, így elhúzva nagyon vontatott és erőltetett lett.

(Amúgy belegondoltál már hogy maga a kezdése mekkora egy Fail?)

2013. szept. 22. 13:45
 26/48 anonim ***** válasza:
100%

Már bocsánat! De megkérdezhetem miért pontoztatok le?? 21-es vagyok. Csak mert más az ízlésem, mint nektek, nem kell egyből a nem hasznos gombot nyomni! Egy rossz szót nem szóltam semmire!!!

Azóta néztem pár animét :)) Nagyon tetszett a Natsume Yuujinchou, és a folytatásai. Annyira aranyos az egész, a története is jó :))

Another: egyik legjobb thriller, nekem nagyon tetszett.

Kaichou wa maid-sama: nálam felülmúlta a Lovely Complexet. Nagyon-nagyon aranyos, ahogy összejönnek *-* :3

És a Special A-t is nagyon megszerettem :))

2013. szept. 22. 19:44
 27/48 anonim ***** válasza:
0%

Én nem értékeltelek, de gondolom azért mert nem figyeltél a kritériumokra. Sablonos, unalmas, szenvedéses valamiket nem kért a kérdező, a Fairy Tail meg a Naruto pedig mindkettő az. Ez nem ízlés kérdése, ezek tények. Mondjuk a Fairy Tail nem annyira, mert annak régen volt egy jó hangulata, de a Naruto Shippuuden az első része óta katasztrófa. Amíg néztem néha szabályosan örültem a fillereknek, azokban néha több kreativitás volt mint az eredeti sztoriban. XD

Mivel már írtam, újat nem ajánlok, csak erre akartam reagálni. Fogalmam sincs hányas voltam, de szerintem abszolút nem érdekel amúgy se senkit.

2013. szept. 23. 11:39
 28/48 anonim ***** válasza:

attack on titan , blue exorcist , Death Note , Mirai Nikki

nekem ezek a kedvenceim :)

2013. okt. 19. 11:23
 29/48 anonim ***** válasza:
Attack on Titan , Blue exorcist, Mirai Nikki , Deadman Wonderland , Kuroko no Basuke , Free! , Valvrave the Liberator ,Guilty Crown
2014. febr. 26. 22:03
 30/48 anonim válasza:
nem tudom hogy írták e már de nekem a katekyo hitman reborn! a kedvenc animém. kb 5 rész után indul be végig vicces, de egyre komolyabb és több benne az akció. ja és még a realitása miatt a rainbow nisha rokubou no shichinin. néhány nevelőintézetes japán srác áll a középpontban, de ami tetszik benne hogy semmi superképesség, történelmileg helyes, és izgalmas.
2014. márc. 22. 23:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!