Mi az anime vagy mese címe? "A Végső Álmodó" volt a neve magyarul, de sehol sem találtam még meg, az biztos, hogy erről szólt: mert sokszor emlegették benne, hogy ki lehet a végső álmodó, aki megment mindannyiunkat stb. ebben kérek segítséget.
Nekem erről az Oban Star-Racers jut az eszembe, de abban Avatár van. A főszereplőnek meg kell nyernie egy bolygóközi versenyt, hogy kívánhasson egyet az Avatártól, esetünkben a Föld megmenekülését.
Ez az openingje: http://www.youtube.com/watch?v=TIKQBNlwhHA
Ha kicsit több részletet mondanál, akkor lehet többet is tudnék segíteni.
Köszönöm. Ismerem én is ezt az animet, de nem ez.
Hasonló grafikájú anime, bár kicsit részletesebb amiről én beszélek. Voltak a gyerekeknek saját lényeik (lehet csak egy, de maximum 3 szeirntem), egy vagy két kisfiú volt benne, egy kislány, és egy öreg talán.
Esetleg egyik Digimon széria?
Mennyire régi rajzfilmről beszélünk pontosan?
Ami még beugrott az a Suzumiya Haruhhi...
Ez a Magi-Nation,néha játsszák még a TV-ben az egyik adón,ha érdekel írj privátot,sajnos torrentként nem találod meg.
youtube.com/watch?v=4JE-9XWzG2w
Ez az!
Köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!