A Fairy Tailhez hasonló animét valaki tud?
Bleach
One Piece
Hoshi no Samidare
Hellsing
Yu Yu Hakusho
Deadman Wonderland
D.gray-man
Soul Eater
InuYasha
Tasogare Otome x Amnesia
One Piece
Hunter x Hunter
Magi
Medaka Box (főleg a 2.évad)
Elfen Lied
Fate/Stay Night
Fate/Zero
Shiki
Egyéb még amit nagyon ajánlok :
Bakuman
Mirai Nikki
Angel Beats! (Lányoknak ajánlom , főleg a legvégét!)
Steins;Gate
Code Geass
Claymore
Nem tudom, lehet velem van baj, de szerintem a Fairy Tail- nek nincs különösebben köze a szerelemhez. A Gray x Juiva és Leon x Juvia "kapcsolat" is inkább poénból van benne.
Accel World és a Swor Art Online.
Megpróbáltam többször is de ennél rövidebben nem sikerült (kis spoiler van benne, de megpróbáltam mellőzni. A Sword Art Online ra vonatkozik a leírás):
Ez röviden annyi, hogy kiadnak egy játékot ami fogságba ejt 10000 embert és aki ott meg hal a valóságban is. Csak akkor lehet kiszabadulni ha végig viszik. A játékban a főszereplő beleszeret egy lányba akivel összeházasodik. A játék végeztével mindenki magához tér csak a lány nem. Kiderül, hogy egy másik (biztonságos) játékban "tartják fogva. Így hát elindul megmenteni a lányt. A mágia innentől lép be, de nem létfontosságú szerepet tölt be.
Nagyon jó , újabb sao hyper ...
Ha nem akarsz 1 összecsapott animét látni , akkor inkább az Accel World -öt válaszd mint a sao-t...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!